Envía una historia Webcams Perdederos Contacta Más .
Acceder
Registrarse
Recordar contraseña
Pescando en Mallorca
Orades Estiuenques
por , el 2 de agosto de 2013
6 Comentarios | Capturas, Doradas, Salidas | twitter twitter

En tombar es mes de juny ja poca cosa tenc que fer a ses pesqueres habituals, barques per tot cremant benzina, turistes empastifats de crema solar deixant el seu rastre oliós a s’aigua de sa platja, “vigilantes de la playa” que inflen pit quan tenen el gust de fer-te fora de s’arena, etc.

És per això, que ens hem de replantetjar ses coses i adaptar-nos el millor possible al nou context. En el meu cas particular, deixam s’arena per a fer castells amb els fillets i passam a pesqueres des de roca amb fons de clapes d’arena i posidònia envoltades de roca. També canviam d’esca i feim muntatges més adaptats a aquests entorns més agressius.

Sa primera vegada que ho vaig provar aquest estiu no va anar del tot malament, però sa segona ja sols va caure un sard de mida justeta i sa tercera encara no ha arribat, però en breu estaré dues setmanes més de vacances i segur que ho aprofitarem, al manco ho intentarem.

A més, en s’estiu aprofito per anar a pescar amb es meu cosí Miquel, que aquest mes ja fa els 12 anyets, qui s’interessa per sa pesca i encara més per a menjar un bon peix en es forn, torrat o cru, estil japonès. Quin bon paladar que té es bergant! En Miquel Jr. justet té els cinc i de sa pesca, de moment, només li interessa jugar amb els peixos des poal i repescar-los ses vegades que vulgui amb es gambaner. Això si, es peix també li agrada molt i me demana quan n’agafaré un per a menjar-lo.

En aquest pla és ben normal que agafi xismes i me presenti a sa pesquera. He d’alimentar a dues boques insaciables! De pas, m’ho pas pipa fent el que més m’agrada, no?

Idò bé, sa primera vegada que aquest estiu ho vaig provar, un matí amb la mar planxada, varen caure aquestes dues princeses de 1 i 1.4 Kgrs, pesades, amb bàscula digital i recalibrada, eh! Sa més grossa estava plena de pues d’eriçó… ja sabeu amb qué tentar-les, a youtube teniu vídeos de com escar-los.
Esperem es pugui repetir en breu.

Salut a tots/es i bon estiu!

Miquel

El mar ben a prop

Ñan..ñannnnn

A dues mans

6 Comentarios | Capturas, Doradas, Salidas | twitter twitter

Comentarios

Enhorabuena Miguel, dos hermosas princesas, se vé que a tí te da lo mismo la arena que las rocas a la hora de poner en seco estos bichillos, lo que confirma que «el que sabe, sabe» y los demás nos dedicamos a alimentarlos. Buena prueba de ello es mi caso, esta noche he estado casi seis horas en Pollensa, probando diferentes cebos y montajes, con el fantástico resultado de ¡un sarguito! que sigue nadando y creciendo para que alguien pueda pescarlo cuando ya esté crecidito.
Un saludo y buena pesca.
Jaime.

hace 7 años por Jaime V.

Muy buena Miquel!

Y los chavales felices de ver escama! Buena cantera tienes ahí!

Un abrazote
Edu

hace 7 años por Edu

Miquel!!! No les deixes descansar ni a sol, ni a sombra, ni amb lluna ni sense lluna…..
Enhorabona, pareixes una bale enguany amb ses orades.
Una aferrada.

hace 7 años por PERE74

¡¡¡Ueepp.Miquel!! no has perdido el punto con las doradas, enhorabuena por tan guapas capturas en un año complicado para su pesca.
Veo la que la tropa ya no hace cara de enfado con se arriman a la escama. El heredero se le ilumina la cara pensando en los lomos que tiene el pez.
Cuando vi la entrada pensé en desearte suerte en las vacaciones sacando también algunas buenas lubinas. El deseo llega tarde, me mostraron fotos de tus hazañas, jijijii
Un abrazo y buena pesca

hace 7 años por Andrés

Uep Jaume, els fiascos no els publicam, trobo que ho hauriem de fer, que llavors es pensen que no aturam de treure peix. Ànim segur que prest tendràs una alegria en forma d’orada, llop, reig,…

Edu, els al·lots pujen fort. Es meu ja m’explica muntatges a fer per a agafar peix. La majoria inversosímils, però qualque ideia ja m’ha donat…

Pere, d’això es tracte, elles no descansen. Si en bale vos surt sa meitat de bo que es nostre brasileiro, podeu estar contents, i en CR7 por otros lares, manda guevos… jijiji

Andrés, los primeros meses del año fatales para la pesca, però últimamente estoy teniendo más suerte, ya vendrán tiempos peores… este es lo bonito de nuestra afición, nunca sabes si llegarás a casa con porra o con la cena. Ahora mismo os paso la entrada de las lubinas, la verdad que disfruté como un niño.

Una aferrada a tots quatre i a veure quan ens veiem, que ja tendrem tots més canes… bé, n’Edu, no, que viu molt bé… jijiji Lalo, on te fiques bergant?

Miquel

hace 7 años por Miquel73

Hola miquel soc de girona i estoy en cala d’or por familia de mi pareja que son de aqui y no quiero irme sin ir a pescar me traido mis cañas de surfcasting y nose donde ir me.recomiendas algun playa de arena? Para una buena noche de pesca esque todo lo que veo son calas.

Gracies

hace 7 años por ferran

Leave a comment

Necesitas loguearte para comentar en tu nombre. En otro caso, aparecerás como anónimo.


*