Envía una historia Webcams Perdederos Contacta Más .
Acceder
Registrarse
Recordar contraseña
Pescando en Mallorca
Orada americana
por , el 18 de octubre de 2012
4 Comentarios | Capturas, Doradas | twitter twitter

Segon dissabte d’octubre, un dissabte de pont. No tenia ganes d’anar a pescar, sa menuda darrerament no ens deixa dormir d’una tirada i anam arrossegant un cansament important. Anar a pescar implica despertar-se diumenge amb tres o quatre hores menys de dormir, i dilluns toca fer feina. Es “problema” és tenir un company de pesca, que sempre ens ha de convèncer i que ens fa canviar d’opinió. Jo faig el mateix…

En Joan es va posar ben prest, abans de començar a fer fosca, devers les set. Jo encara passejava amb sa família i ja estava avisat de que fins passades les nou no hi aniria. Ni havia comprat esca, vaig recuperar esca congelada i cap a sa pesquera s’ha dit. En Joan duia cuc americà d’una coneguda cadena de tendes d’esport, un cuc XXL, que arriba als 30cm!! Bons resultats ens dóna aquest cuc, encara que a sa morralla també li agrada i sols durar manco que una bona tita, una bona cama de pop, etc.

Quan vaig arribar ell ja duia un ranxet pescat amb un peu de tres hams i amb trossos de calamar: una bona vaca, una escórpora, una variada, etc. Sempre diu que sa dona l’envia a pescar per a poder fer un bon brou, i després diuen que no les tenim en compte…

Tot d’una varen picar, però es reputa es va enrocar i vaig xapar es bressol per s’alçada de s’ham… i així unes tres vegades. No hi havia forma de pescar, es temporal de la setmana passada va remoure es fons que tant conec i pareixia que pescava a un lloc diferent. Al cap d’un temps vaig treure un sard de mida sobrada i en es poal va acabar. Ja era hora, però es temps passava… Després una picada lleugera i com que no repetia vaig començar a replegar. Va començar a estirar i fer força. Ja veia una orada en es salabre, però era una senyora vaca que venia amb sa boca oberta (no li cabia s’esca dintre) que me va enganar de valent. Emprenyat!

En Joan seguia pescant peces de brou, ja anava bé. A la una del vespre una canya meva que tenia llançada a curta distància amb una bona cama de pop, cercant un llop, va caure enterra de s’estirada que va rebre. Es cor a cent, però no es va clavar i vaig treure es pop intacte. Ja estava fart i vaig començar a replegar canyes, quan de sobte, deu minutets més tard, picada a sa canya d’en Joan que estava a uns metres de la meva. Sa canya aixecant es taló i treguent fil… Cony, això és gros. Vaig agafar salabre i en Joan sa seva canya. Nirvis a rompre! Estirava moltíssim i ens pensàvem que seria un bon llop o una bona orada. No veiem es llom de s’animal, no volia venir amb nosaltres. Quan el vaig veure vaig cridar “Dorada, Juan, doradón…” Més nirvis, no va entrar a sa primera en es salabre, però a sa segona la tenia dintre.

Abraçades, fotos i rialles. Aquí la teniu, va fer 2,4Kg i va entrar a un bon americà, que supòs li va agradar més que sa meva cama de pop. Com veieu, venia amb s’ham en es morros, per això estirava tant. Dissabte ho tornarem a provar, cal insistir-hi, això és sa pesca i, si no ho creieu, que n’Andrés vos digui es temps que fa que cercava es preciós Déntol que va pescar. Per cert, “enhorabuena Andrés!”.

Salut a tots/es!
Miquel

Joan amb la orada

 

Orada americana!

4 Comentarios | Capturas, Doradas | twitter twitter

Comentarios

Booona caperruda!!!

hace 7 años por Toni

Enhorabuena al pescador y al acompañante, ya era hora que Juan te mojara la oreja con alguna dorada tan guapa como esta.
Gracias por la enhorabuena y la verdad es que las satisfacciones y emociones que nos da este bendito vicio no son pagadas con nada y cuesta mucho de hacerlo entender a los que no practican la pesca.
Un abrazo

hace 7 años por Andrés

Gracias Andrés, la verdad es que disfruto casi tanto como si las sacara yo. En otros «deportes» no creo que se de tanto… y si no… vease CR7… jajaja…
El sábado me toco a mi tocar escama… aunque escama no tenga mucha el congrio de más de 2Kg que saqué. Bueno, entraron mabres con coreano y nos llavamos unos 8 a casa. También tres doradas de palmo que fueron devueltas a su entorno, recordando a qué caña tienen que picar cuando sean adultas…
Saludos
Miquel

hace 7 años por Miquel73

Una bona senyora orada sa des teu company Miquel! A veure quan ens mostres una altra d’aquestes captures d’alçada i a mem si coincidim algun dia per la UIB a fer un cafetó!
Salut!

hace 7 años por Andreu Pere

Leave a comment

Necesitas loguearte para comentar en tu nombre. En otro caso, aparecerás como anónimo.


*