Envía una historia Webcams Perdederos Contacta Más .
Acceder
Registrarse
Recordar contraseña
Pescando en Mallorca
On no n’hi ha, no en cerquis…
por , el 21 de mayo de 2012
21 Comentarios | Mar, Salidas | twitter twitter

Ja ho he dit tot! Ahir com vaig comentar, vaig fer una sortideta…

Arribarem a «puesto» deves les 12.00h, que ens trobam? Apart de una calor insoportable, la mar no podia estar mes llisa… Bueno, no enrocarem! Vaig pensar, «al mal tiempo, buena cara». Res, començam a caminar, cada vegada me empipava mes, de veure se caminada que me pegava, i que no en treuriem res de bo… Montam ses de carrete, sa de suro ni me le mir, i comensam e tirar. Vaques, vaques, i mes vaques… Però que pasa!? Pareix que no hi ha mes peix, no feia mes que treure vaques!! Ses punyeteres, amb se bocota oberta, pareix que dus algo decent i te surt se punyetera.. Apart de un parell de doncelles, 4 tords, i trecentes mil vaques… Em vaig endur un Pagell bastant guapo. Vomes veure que no era una altre vaca, casi vaig plorar de alegria…! A veure si le setmana que ve tenc mes sort!

Sa vaca

Salut a tothom!!

Pagell

21 Comentarios | Mar, Salidas | twitter twitter

Comentarios

Hola Xisca, la cuestión es pasar un rato entretenido, aunque sea tirando de vacas, y volver a casa con la sensaciones que nos deja la pesca.
Salud y paciencia.

hace 8 años por Andrés

Pues si Andrés, peor es sin llevarte ningun pez! Ademas, hay algunas que parece que llevas una buena pieza, cuando se ponen farrucas.. jejeje.
Pero vamos, ya es la segunda vez que voy alli, y solo saco vacas, vacas, y mas vacas… creo que es el criadero de vacas de Mallorca! jajaja
Un saludo!

hace 8 años por Xisca_26

Hola Xisca!
Jo fa dos caps de setmana que estic amb ses mateixes que tu! M’agrada anar a passar es rato a ses roques tant sigui amb es suret com amb es carrete i més o manco fins ara no m’havia pogut queixar!
Serà qüestió de canviar d’agrei provar amem!! Però com diu n’Andrés, ningú ens lleva aquesta bona sensació d’haver passat una bona estoneta prop de la mar relaxant-se i olvidant els problemes de la setmana!
Salut i bona Pesca!!

hace 8 años por Besuguillo

Tens tota se rao… cuan arrib, lo primer que faig sempre es tumbarme, mirar el cel… aish, es un paradis! i despres, un bot i cap e se canya, jeje, pero devegades, maldament no pesquis, estar alla, tan tranquil, es un alè!
una abraçada!

hace 8 años por Xisca_26

Això de ses vaques també pot ser una oportunitat.
Si veus que només surten vaques i no te fa ganes treure més, prepares un ham gros i li passes pes llom a una vaca que estigui ben viva (mirant de no matarla). A sa canya només el plom, llençes nomes amb so plom enfora. En es fil des ham gros on hi ha la vaca poses un emerillon petit que pases correder per la linea de la canya que has llençat i el deixes correr cap a la mar.
Aquesta técnica es coneguda com l’ascensor.
Més d’un dia te aniràs sense res, pero el dia que te pegui algo ho recordaràs tota la vida, encara que ni vegis el peix. 😛

hace 8 años por Edu

Edu, aixo que dius tu es lo de «plomo corredizo» no?
Un dia ho provare meam, men endure 2 canyes i meam que passa, meam si men duc cualque susto 😉

hace 8 años por Hakei

Jo e pensat lo mateix!! endurmen dues canyes i provar… lo que haure de estudiar be e investigar exactament com es fa… 🙂

hace 8 años por Xisca_26

Hakei, el plomo no está corredizo, el plomo está fijo al final de la linea. Lo que está corredizo es el cebo, en este caso un pez vivo. El montaje en sí tiene muchas variantes, añadiendo boya al corredero para que no se vaya a fondo y quede flotando; o añadiendo algún tipo de tope cerca del plomo para que no llegue abajo y se lie menos. Últimamente vengo utilizando, cuando el viento lo permite, un globo inflado, para que se lleve el cebo y queda bastante bien. Aunque todavía sin éxito.
Xisca_26, mes que mes!! Així pots seguir pescant igual que sempre amb una canya treguent vaques i l’esperança posada en la canya prepara per el «monstre». 😀

hace 8 años por Edu

Jaja, ara que e pensat, no fa masa, vaig agafar una doncelleta petita, y le vaig posar com a cebo, ja que estava mija moribunda. Lo que vaig fer, va ser tallarle per la mitad, i primer vaig posar es cap. Cal dir que va ser se meva parella que u va fer, jejej, res, va llansar. Al cab de una estoneta, miravem se canya, i com e que picaven… Li vaig dir, corr corr!! Cuan le va agafar, no notava res, pero va dir, be, treure que su hauran menjat si picaven, y amb aixo que cuan va estirar… Cagun dei com pesava! Que sira? Que deu ser? UNA VACAA!! Jajaja, cuan le varem treure, per se sorpresa de tots dos, ni s’havia clavat s’am! Se com havia atragantat, i li varem treures es mig peix com si fos un tap! (Es se vaca que vaig penjar e s’altre entrada). Segur que si poses una vaca com e cebo, en treure una altre! Ja seria masa!! Jajaja
Y despres un dubte que tenc, si poses es peix viu, no te fa enrocar? Que son mes punyeteres ses vaques! Tot duna sen van a roca!
Salut i bona pescada!!

hace 8 años por xisca_26

Xisca_26, clar que se pot enrocar la vaca. D’aqui que hagis de pensar en un montatge que no s’embulli ni enroqui, afegint boies, topes, etc, depenent d’on l’hagis de possar.

hace 8 años por Edu

Jo tambe n’agaf de vaques! Si vaig amb carrete VAQUES, si vaig amb suret SALPES i si vaig amb sa barca SERRANS I ARANYOTES! cagon dena de peixo petit!!!!!

hace 8 años por turdus

turdus, contra es peix petit: ham gros i molt de genero d’esca. Així, o en treus un de gros o res. Tu tries! 😀

hace 8 años por Edu

esca grossa!!! peix gros!!! i si i posau un bon am, mes segur encara serà, com diu el mestre Edu.

si posau esca viva, posau un bon breçol, perque a mi man passat putadetes, que son necesaries per aprendre, quin remei.

xisca, era ben hora que qualque atlota s’animas, mam si sa cosa es contagia, a altres zones, jejeje!!!

estira que ve peix!!!

salut que no cansa, bones captures que sempre et fan content, i bon temps per tots, perque pogueu pescar o fer el que volgueu.joan.

hace 8 años por joan

Amem si aquest divendres fa bon temps!! provare lo des ams, y «cebo» nou, avoure si se cosa canvia!!
Bona pesca!!

hace 8 años por Xisca_26

Jo sempre pos am gross, es petit nomes per es raons, pero pareix k nomes atrec en es peixo…k em de fer. Menos mal k ara obriran sa caça des conill!!! A mem si caminant pes camp hi ha mes sort k en so peix 🙂

hace 8 años por turdus

Pues mirant es temps, no pareix que fasi molt bo per pescar aquest finde… ¬¬’. Ni una gota de vent, ni ones ni res.. nada de nada! Anire e nadar, y tirare se canya mentres pec un xapuzon! amem si se enganxa algo.. jejeje 😛 Ara amb es bon temps, e de provar lo de epscar de vespre.. que encare no e tengut se ocasió. Voltrus que vus estimau mes, de vespre o de dia??

hace 8 años por Xisca_26

Bon vespre a tots.
Aquesta setmana he preparat uns peus amb hams gamakatsu des 4 i fluorocarbono 0´37 i braçols de 0´24…han quedat be. Ara vorem si pesc qualque cossa,jejeje

hace 8 años por Satyro

Hombre…a jo m,agrada fil mes gruixat; pero si be es cert k si es peixos k s,agafen aguanten be aquest fil, a no ser k pessi mes de 5 kilos 😉

hace 8 años por turdus

Uep sollerica!!!, encara que tard et vull donar sa benvinguda. Jo he estat a nes «banquillo» unes tres setmanes però esper que a partir d’ara deixem es pavelló solleric ben alt i colapsem sa pàgina de peix jajaja!!!
Alerta amb n’Andrés que té ses vaques geloses!!
Una abraçada.

hace 8 años por PERE74

Bones Pere74! no m’havia donat compte que havies escrit, sorry!! Jaja, jo ara fa ja tres setmanes que no hi vaig, esque fa una calorr!! pero es primer cap de setmana que estigui enigulat, ja es poden preparar es peixos!
Una abraçada, esper vorens mes per aqui!

hace 8 años por xisca_26

hola xisca,enhorabuena x el pagel…estos se me suelen resistir bastante,pero en la playa no se nos da muy mal…bueno,normalmente salgo cn un compi de andratx y una pareja de alaro,si os apetece hacernos compañia algun fnde no dudes en decirme cosas..un saludo y bona pesca!!!

hace 8 años por toni72

Leave a comment

Necesitas loguearte para comentar en tu nombre. En otro caso, aparecerás como anónimo.


*