Envía una historia Webcams Perdederos Contacta Más .
Acceder
Registrarse
Recordar contraseña
Pescando en Mallorca
Sa darrera a sa costa i sa primera en kayak
por , el 6 de abril de 2012
11 Comentarios | Especies, General, Salidas, Sargos | twitter twitter

Fa unes tres setmanes vaig fer sa darrera sortideta als sards . La mar de gregal feia presagiar un bon dia de pesca però una vegada a sa pesquera, sa veritat es que quedava magre pel meu gust (Andrés, lo digo sin maldad!!!).

 

ES REDOL

Vaig calar una canya al fons on va picar una bona càntera (la peça més grossa que va sortir) i després ja dins sa pesquera, varen entrar un parell d’oblades i alguns sards que feren entretingudes un parells d’horetes devora la mar.

 

La càntera

 

MASCLE I FEMELLA

 

UN POC DE TOT

 

L’altre sortida és de dissabte passat on vaig decidir treure a pasturar es kayak. Era sa segona vegada que el posava en remull ja que sa primera només va ésser per veure si surava, per tant ara tocava intentar treure qualque peix.

Hi havia una mica de mar de fons de ponent però es podia navegar tranquil·lament.

Una vegada al lloc escollit, i quan feia una estona que estava pescant, va venir s’helicòpter des SAR i es va posar a uns 50 metres damunt s’aigua, just a sobre dels penyasegats que es veuen al fons de ses fotos. Serà possible!!!!! ….només faltava que baixàs un amb corda a rescatar-me!!!….. varen estar mig minut mirant-me com si fos una “patera” i varen partir. Només faltava que amb es vent que feien m’haguessin tirar dins s’aigua!!!

 

SES ROQUES APROP PER SI DE CAS!!

Deixant de banda aquest incident la cosa va anar bastant bé…. més del que pensava i amb ses fotos podeu veure que no me puc queixar. Sa pròxima vegada he de pensar a posar-me protecció als braços per què me quedaren vermells com una tomàtiga.

PASSANT LLISTA

 

CAP PARRUT-

Ses fotos dins la mar són fetes amb el mòbil per tant han sortit d’aquella manera, però als del SAR envers de fotos els hagués donat escopeta!!!!!

 

PEIX VARIAT

902

A veure si aquestes festes puc fer una sortideta a sa platja per què a n’aquest pas, aquesta tropa de sa mortadel·la faran NET!!!!!!

Sort amb ses pescades.

 

11 Comentarios | Especies, General, Salidas, Sargos | twitter twitter

Comentarios

Buena pescada!!! Enhorabuena.

Un saludo Pedro 😉

hace 8 años por Pepemix

molt bones pescades Pere, enhorabona!!! vaya caproig mes «chulo», aquets peixos de «talla» ja son entretenguts de treure desde es kayak,segur que vares disfrutar cum un nin petit, en temporada de llampugues, amb un ferreto i un poc de grumeix es fan bones pescades a spinning o jigging.
a veure si conseguesc un kayak per aquest any i puc sortir jo tambe
Salut Pere i que disfrutis des teu «company» de pesca que et pot danor grates sorpreses

hace 8 años por Mik

Molt bona Pere.

Jo vaig calent de posar el kayak en remull. 😛 Mem si la primera vegada que el tregui a pescar faig tan bona pescada com tu.

Salut!

hace 8 años por Edu

Hola a tots i gràcies pes comentaris. Me sap greu no haver contat aquestes sortides amb més intensitat però especialment amb sa des kayak vaig acabar rebentat!!!! Només volia afegir que vaig pescar amb sípia i «langostinos» congelats i que a n’aquests darrers és on va picar quasi tot el peix (cap roig inclòs).
Pedro, es de s’helicòpter no eres tú per què posava Servicio de Atención Registrado (SAR) «Pere Garau» i varen estar 10 minuts per baixar-me un caixonet de peix pes cable. Vaig perdre la meitat des peix amb sa ventada que feien jajaja!!!
MIK passava una penada que no reconeguessis es teu kayak pintat de verd jejeje!!! … bromes a part, per ses fotos que ens has mostrat estàs fet un professional amb això des kayak.
Eduuuuu, que tal? fes-li una bona ullada abans de posar-lo en remull, que el seu antic amo no era de fiar!!!!! A veure si en dues sortides que facis, tot seran cares llargues quan vagis per casa jijiji!!
Una abraçada.

hace 8 años por PERE74

Pere siempre es grato tener noticias tuyas y mas si es con pescatas tan guapas y la gran novedad del kayak, ahora si que no habrá quien ta aguante, jajaj.Me imagino la cara de los del SAR viendo un tío con los brazos rojos luchando contra viento y marea sin saber muy bien que hacer, seguro que pronto harán ejercicios de salvamento de kayakeros caperrutt solleric. Por cierto no pongas la pesqueras del kayak que me se de uno que ha pedido al Bauza que le empile el túnel para poder pasar con el «mega-kayak si rozar las paredes, jajaj sois un panda de malvados y enredosos
Un abrazo

hace 8 años por Andrés

molt bona pere aquesta sortideta amb kayak, noltros ja som un parell que sortim amb kayak, hem montat un grupet, si te fa ganes t’hi pots unir o si vols podem fer qualque sortideta plegats amb el kayak.

hace 8 años por tiobob

Hola Pere me alegra saber que sigues dando caña por todos lados,con lo del kayak ahora se te pondrán los brazos como a Popeye.
Por cierto el telefono será sumergible,por si acaso,je,je,je.
Un abrazo y hasta pronto.

hace 8 años por javi

Andréees no me hables de tunel que nos deben desde octubre de 2010 y a unos 100€ cada mes que nos cuesta salir de la cueva, ya hubiera podido comprar medio yate.
Búscame una sonda con gps económica y ya te pasaré las coordenadas exactas en mensaje encriptado!!!
Un saludo cap….

hace 8 años por PERE74

Hola tiobob, gràcies per l’oferiment. Més endavant en podem parlar per què enguany serà com a «de pràctiques» i tendré molt de trull d’aquí un parell de mesos.
A veure si ens mostres un parell de pescadetes de les que feis i així ens animarem encara més.
Una abraçada

hace 8 años por PERE74

Hombre Javi, ¿que tal estás?. La verdad es que salgo muy poco a pescar y el kayak esta donde lo dejé el sábado pasado. Siempre sale una cosa u otra y eso que estoy de vacaciones!!!. El verano que viene, lo meto en el avión y lo pasearemos por la playa del camello!!!!
Saludos a la familia.

hace 8 años por PERE74

Aquesta si que és bona, primera sortida i cap roig per amunt…. Mira que ho ets sortat!!!!!

Per cert, ja t’ho vaig dir, es color de’s kayak no el vàres encertar, amb aquest color oscur es veuen totes ses escates i no podràs anar d’amagat. Si no vas alerta, aviat es moixos feràn coa al portal de ca teva, ja, ja.

Salut!!!

hace 8 años por Canabuc

Leave a comment

Necesitas loguearte para comentar en tu nombre. En otro caso, aparecerás como anónimo.


*