Envía una historia Webcams Perdederos Contacta Más .
Acceder
Registrarse
Recordar contraseña
Pescando en Mallorca
Una de sards
por , el 23 de marzo de 2012
7 Comentarios | Capturas, Salidas, Sargos | twitter twitter

Anàvem d’orades, però els sards varen fer acta de presencia i no els hi vàrem voler fer un feo. Dissabte passat, dia 17, no pintava bé segons sa nostra particular experiència amb lluna minvant. Sa qüestió era sortir de casa i passar una bona estona entretinguts i sense pensar amb feina i altres temes del dia a dia.

Havia quedat amb en Juan al lloc habitual. Eren les 20.30 hores. La idea era fer fins les 00.30; no més, ja que pas per un mes complicat de feina i temes varis que m’esgoten físicament. Com que se que a les set ja estic alto, al manco sis horetes de dormir fan falta. Qualque dia canviarà i podré estirar una mica més sa jornada.

En Juan ja pescava i jo començava a preparar sa primera canya, ell no havia tengut cap picada. Al minut després de llançar sa meva ja vaig tenir una picada, però va enrocar i va xapar es bressol a un pam de s’ham. Segur que era un peix. Quin? Això no ho sabrem mai. Bé, al manco, pareixia que sa cosa s’animaria.

Des cap d’una hora en Juan va anar a fer un cafè i jo me vaig quedar vigilant canyes. A sa seva va pegar un sard d’un pam i al seu poal va acabar, però el vaig treure jo, no hagués partit… Després, quan jo fermava un ham, veig de costat sa canya d’en Joan doblegar dues o tres vegades seguides. Una molt bona picada. Vaig córrer cap a sa canya i un bon animal vaig notar, però tot d’una es va enrocar. Quina mala baba! Per sa picada juraria que era una bona orada, tampoc ho sabrem mai. Vàrem deixar uns 10 minuts per si sortia des cau, però al final va rompre.

Uns 10 minuts més tard es va repetir sa picada a sa meva canya, sentit sa bobina girar com una loca, quin soroll més excitant! Un amic el dur al seu mòbil com a melodia de quan rep una trucada… També es va enrocar, però vaig poder treure s’esca ben mossegada i amb s’ham intacte. Vaig fallar a s’hora de clavar, però no podem deixar temps al peix ja que s’enroca ben prest.

Va passar una hora i cap picada… i ja entrava sa son… A les onze i mitja una altra picada, no tant forta com abans, però que lluitava molt, ja m’imaginava amb una orada en es salabre, però al final sa gran sorpresa de que es tractava d’un sard ben guapo. Aquí el teniu, junt amb es fluorocarbono que sol utilitzar i que me va de meravella, el Seaguar me fa mal a sa butxaca, encara que aquest tampoc és dels barats. No el vaig pesar, però segur que passava dels 800grs. Disculpau els que grumetjau.
Passada mitja hora en va sortir un altre, un pel més petit. Els dos varen estirar molt i me varen recordar ses orades, que esper poder ensumar aviat. Aquest dissabte hem tornat quedar, però amb lluna creixent, ses que ens dóna més bons resultats, els quals esper poder tornar a contar per aquí ben aviat.

Sard

Sards

Per acabar vos adjunt sa foto d’una de ses dues rajades que vàrem pescar dues setmanes abans.

Ratjada

Salut a tots/es!
Miquel

7 Comentarios | Capturas, Salidas, Sargos | twitter twitter

Comentarios

Hola Miquel, no te diré lo de siempre por que parece pesaooo.., un placer saber de tus andanzas pesquiles, tu anécdota con las cañas de Juan me ha recordado algo parecido, fue un día que le dije a unos chavales que vigilaran la caña mientras iba a tomar un café y al volver me habían sacado dos variadas bien guapas, coñ…que solo teníais que vigilarlas. no sacarlas,jajajaja
Salud y paciencia

hace 8 años por Andrés

Hola Andrés, por si acaso yo no me separo más de 5 metros de mis cañas… jaja Este día las picadas fueron muy fuertes, doblando la caña. Otros días ni te enteras y tienes una reina esperando a que la saques del agua… no lo entiendo. El sábado pasado volvimos, sin ninguna actividad, menos mal que nos entretenimos con los espets.
Salut!
Miquel

hace 8 años por Miquel73

En cuanto a los hilos de fluorocarbon después de mirar el precio del que estas utilizando me atrevería recomendarte un SEAGUAR ABRAZX 15 LB es un 0,33 y la bobina de 200 YD sale por 20 Euros o incluso un SEAGUAR RED LABEL aunque este es menos resistente a la abrasión la misma bonina de 200 YD sale por 15 Euros, si quieres probar alguna dime cosas y te las consigo en Ebay.
Saludos

hace 8 años por Andrés

Gracias por las referencias Andrés, hoy mismo bucearé por ebay. Si no los encontrara a este precio ya te pediría ayuda, gracias por tu oferta. La verdad es que en un año no suelo gastar más de 2/3 bobinas de 100 metros; por tanto, vale la pena gastar unos eurillos más. De hecho, soy un poco maniático con los anzuelos, siempre gasto gamakatsu del 0/1 y del 1, que son de los más caros… pero que clavan de muerte… ya me he pinchado en dedo más de una vez… De nuevo, gracias. Un abrazo a ti y a tu hijo.
Miquel

hace 8 años por Miquel73

be ancara que no m’hagi presentat(encara no s’ha publicat) et vulia donar sa meva enhorabona per aquets sards tan guapos y per ses entrades tan ben fetes que m’agradan tant llegir.
molta sort per es dissabte y que mos puguis enseñar una bona orada

hace 8 años por Mik

Bones Mik, benvingut! Tant sortir a pescar com comptar-ho són dues vies de sortir del dia a dia que me van molt bé. Dissabte vàrem fer un bon frare, només una bona picada fallada a sa canya des company quan jo ja havia replegat. A veure si dissabte podem sortir i sa cosa va millor, que ara ja és hora d’agafar qualque orada. Salut!

hace 8 años por Miquel73

Gracis per sa benvinguda, a jo tambe me pasa el mateix mentre estic pescant o contant-ho, aunque pesqui un poc menysjejeje ara comensare a contar per aqui ses meves sortides, anque no se si estare a sa altura ja que aqui hi ha molt de nivell… pero farem lo posible.
Anim amb ses pesqueres que cada vagada que no pescam, falta menys per pescarjejeje.
Mos llegim per aqui, fins aviat…

hace 8 años por Mik

Leave a comment

Necesitas loguearte para comentar en tu nombre. En otro caso, aparecerás como anónimo.


*