Envía una historia Webcams Perdederos Contacta Más .
Acceder
Registrarse
Recordar contraseña
Pescando en Mallorca
Un resum des darrer mig any
por , el 12 de diciembre de 2015
12 Comentarios | Capturas, Doradas, Salidas, Sargos, Surfcasting | twitter twitter

Des de sa meva darrera entrada “Orades de Maig de 2015” ja ha passat més de mig any. Sortides de pesca n’hi ha hagudes, però bastantes manco que anys passat. Excuses, moltes: feina, família, cansament, massa truï de gent per la mar, mal temps, etc. En general, és un any dolent respecte a captures i, el que no m’agrada, és que ens començam a acostumar a treure poc peix. Esper l’any que ve sigui bastant més bo, però independentment de ses captures, el que mai perdrem serà aquesta afició de sa pesca. Anem per feina i a fer un resum d’aquests darrers mesos.

Començarem per sa darrera sortida a sa platja abans de l’estiu, era a principis de Juny. Aquesta vegada, degut als mals resultats obtinguts pel sud, es baby team, n’Andreu, en Xisco i un servidor, ens plantàrem per s’arena des nord de l’illa. Record una nit amb la mar molt calmada on ens cansàrem de mollar orades d’uns 300grs i una ferrassa. Triarem aquella platja ja que dies abans n’Andreu havia vist orades passades dels 2Kgrs a uns 100 metres de sa vorera. Aquestes no ens visitaren, però si dues princeses, la segona ja va pegar de més tard i no la vàrem immortalitzar.

No record cap altra sortida fins finals del mes d’octubre, ja que s’estiu el dedicarem a descansar i a fer altres activitats. Un dia me vaig escapar en solitari a temptar ses orades durant el matí. Vaig tenir dues picades molt bones que me varen enrocar i que possiblement fossin orades, però al final vaig treure aquest bon sard i un poc de peix de roquer. Amb aquestes vaques, variades, doncelles, tords, etc, surten uns brous que fan mel aquestes paelles de llamàntol…

Amb en Carles vàrem tornar a sa platja a finals d’octubre, però mai passàvem de qualque sard i de qualque mabre adult. Ja estava un poc decebut amb sa pesca, però un whatsapp de n’Andreu me va animar molt… i també me va fer molta enveja, però sana. Va treure aquesta princesa de 1570grs en una breu escapada per es nord que va fer en solitari.

Cansats de no agafar peix i animats per s’orada de n’Andreu, amb en Carles decidirem a principis de novembre canviar s’arena per sa roca. El dimecres vespre de l’11 de novembre ens plantàrem a un roquer que feia temps no visitàvem. No vàrem tenir molta activitat de picades, però al manco ses suficients per poder clavar aquesta bona orada que me va fer suar una mica. En Carles en es salabre va ser fonamental per a posar en sec aquesta bona peça. Ja feia cinc mesos que no n’ensumava cap.

Després d’aquesta sortida vàrem repetir el lloc, però sense cap èxit a destacar. S’arena ja l’hem deixada fins a finals de Març, si el fred ens ho permet. Aquests mesos de fred els dedicarem a pescar des de les roques, cercant un poc de roquer, qualque orada despistada i, si ens animam a provar-ho, qualque déntol que s’atraqui per sa vorera. Ja esper ansiós l’inici de la primavera, però anem a gaudir ara de sa pesca d’hivern, que també ens pot donar grans alegries.

Salut a tots/es!

Orada del nord de principis de Juny

Miquel

Sard de finals d’Octubre

Orada de principis de novrmbre, del mestre Andreu

Orada de novembre amb en Carles en es salabre

Paella de llamàntol de brou de peix de roquer

12 Comentarios | Capturas, Doradas, Salidas, Sargos, Surfcasting | twitter twitter

Comentarios

buena pescata y feliz navidad pescadores, ¿es verdad que se puede pescar en los puertos de palma? ¿ han quitado las señales de prohibicion ? me han comentado que si y me parece raro un saludo
AnOnImO

hace 4 años por Anónimo

espero con paciencia vuestra grata respuesta saludos

hace 4 años por Anónimo

Incluido el dique del oeste? en las gruas amarillas como antaño? lo dudo mucho, pero soñar es gratis ( de momento ). Un saludo a todos los pescadores que no dejan basura.

hace 4 años por Anónimo

Incluido el dique del oeste? en las gruas amarillas como antaño? lo dudo mucho, pero soñar es gratis ( de momento ). Un saludo a todos los pescadores que no dejan basura.

hace 4 años por Anónimo

Gracias por responder pero efectivamente se puede
jejeje 😉

hace 4 años por Anónimo

Incluido el dique del oeste? pasando la caseta y te abren la barrera? si es asi me harias muy feliz amigo anonimo, ire a investiar si no no lo creo , Un saludo.

hace 4 años por Anónimo

PORFAAVOR QUE ALGUIEN DIGA ALGO!

hace 4 años por Anónimo

Pues nada diré ALGO

hace 4 años por Andrés

Ademas de algo también diré que poco o nada ha cambiado en las normas que nos impiden pescar en puertos, en playas en determinadas fechas o donde a los poderes facticos se les ponga en los cojones impedirnos.
No lo tengo abandonado pero con los hoteleros hemos topado que están convirtiendo las Islas Baleares en un coto privado en beneficio de unos pocos. Todo ello al amparo de un Gobierno servil y trasnochado.
Me paro, de momento, pero seguro que volveré a decir ¡¡¡¡¡ALGO!!!!

hace 4 años por Andrés

Uuueepppp.. Mikel aunque tarde quiero felicitarte por tus capturas y por tan esplendida entrada, que como siempre es un verdadero placer leerla.
Por nuestra parte ya hemos tocado las primeras reinas del año y son de los mares del sur, jijijij no ye doy mas pistas que pronto las publico.
Una ferrada

hace 4 años por Andrés

Gracias ANDRÉS POR decir algo, mas que algo, queda decir que el día que cambie la normativa publiques un post jejeje

hace 4 años por Anónimo

En el dique del oeste (interior) todo sigue igual, que triste con lo bien que se pescaba desde dentro del coche apoyando la caña sobre el espejo retrovisor y la catedral enfrente deleitando nuestra vista mientras en la radio suena nuestra musica preferida, todo eso en invierno claro y menudos bichos que entraban pescando al rosario con sardina, en fin una verdadera pena, mierda de politicos o empresarios privatistas carentes de sensibilidad o los encargados de cerrarnos el interior del dique para nuestro legitimo disfrute ,QUE LOS JODAN.

hace 4 años por Anónimo

Leave a comment

Necesitas loguearte para comentar en tu nombre. En otro caso, aparecerás como anónimo.


*