Envía una historia Webcams Perdederos Contacta Más .
Acceder
Registrarse
Recordar contraseña
Pescando en Mallorca
Llops Estiuencs
por , el 8 de agosto de 2013
11 Comentarios | Capturas, Lubinas, Salidas | twitter twitter

Tal com relatava a sa meva darrera entrada “Orades Estiuenques”, sa tercera sortida de s’estiu a pescar va arribar i de quina manera. Quan sa sort acompanya pareix que la mar està plena de peix i que aquest té ganes de posar les aletes a terra a descobrir un nou món.

Després de ses dues darreres orades ara tocava tocar es nassos a una altra espècia, no sigui que s’enfadin i passin per davant ses meves esques mirant-les de reüll. Es llop era s’objectiu. I perquè és llop? Ben fàcil, per tres motius obvis, l’any passat ja n’agafàrem un per aquestes dates, a n’es meu cosí li va encantar en es forn i, tercer, teníem un popet congelat que agafarem un dies abans amb sa fitora al mateix lloc de pesca.

A cada ham de cada canya escarem una cama de pop sencera, sense pelar (cosa que normalment feia, però crec que ja no tornaré a fer). Per a fer-ho vaig emprar s’agulla i s’ham el vaig deixar abaix del tot, a la part gruixada de la cama. Vaig donar fil de licra per a que quedés tot més compacte i lligat a s’ham.

Sa veritat és que tenia força esperances, tenia bona esca, sabia que per la zona es mouen els llops i, sobre tot, el vent venia d’allà on ha de venir. Per jo, uns dels factors més importants en la pesca, al manco per la meva experiència.

Es primer en sortir va ser el més petit, que va fer 1.6Kg. No m’ho podia creure, objectiu assolit a sa primera. Ni temps de festejar-ho i deu minuts després va caure sa segona, però aquesta ens va fer suar molt més i abans de treure-la de s’aigua ja veia que era molt més grossa que sa primera. No m’esperava una orada, amb pop no n’he agafades mai, era un altre llobarro, aquest de 3Kg.

A ses fotos podeu veure un tercer peix, un sard justet que va venir engolit i que no vaig poder tornar a la mar. Com podeu veure, per ordre d’edat els tres feliços pescadors (tots tres Miquels i amb es mateix primer llinatge) mostren les seves captures.

Abans d’una quarta sortida, per a no abusar, anirem a fer un poc de roquer, que ens falta per es brou de sa paella de diumenge. De fet, algú m’ha castigat, es mateix dissabte d’aquesta pescada, es vespre començava a tenir febre i fins avui dimarts no he començat a reviscolar d’aquestes punyeteres angines.

Esper d’aquí a uns dies tornar a donar guerra, ja vos contaré com ha anat.

Salut a tots/es i bon estiu!

Miquel

Llobs

Detall

Cada un es seu!

11 Comentarios | Capturas, Lubinas, Salidas | twitter twitter

Comentarios

No entiendo nada

hace 7 años por tio javi

bones peses miquel se veu que es llops ara estan actius perque saltre dia en vag pescar un de 2 kilos jaja i va dona guerra jaja enhorabona

hace 7 años por Anónimo

Enhorabona!! vaja dos bitxos mes bons!
no entiendes nada?no fa falta entendre res….basta mirar ses fotos!

hace 7 años por Anónimo

yo hace 1 mes que no pesco nada de nada de nada,,,,,, normal si aqui el compi se llev a todo aajaaj GRANDE

hace 7 años por Anónimo

Sin comentarios, bueno si, uno ¡ ERES UN CRACK !
Un saludo.

hace 7 años por Jaime V.

Enhorabona per les captures.
I gracies per compartir-lo amb noltros.
Jo pesc molt poquet m’encantaria poder penjar algún día les fotos d’un bon peix!
Enhorabona un altre pic.

hace 7 años por Kayaker

¡¡¡Uepp Miquel….Si he tardado en contestarte es por pura envidia, jijiji Mientras algunos ni salimos tu estas haciendo limpia la mar de lo que te propones, ahora dorada, ahora pulpo, con el pulpo me voy a por lubinas. Estas cosas parecen fáciles pero están al alcance solo de los maestros.Enhorabuena.
Espero que alguien, además de mi , tome nota de un buen cebo para la lubina ¡¡¡¡¡y sin pelar!!!
Un abrazo

hace 7 años por Andrés

Gràcies a tots!
Jaume, de crack res, estic en una bona ratxa, res més. Fins es mes de maig enguany feia un frare darrera de frare. Una aferrada!
Kayaker, segur que aviat ho publicaràs. Amb es kayak tens moltes opcions, per aquí n’hi ha que pesquen dentolots per a que el remolquin fins port. Sort!
Andrés, que me vas tu a contar, si cuando os dejan con las cañas me la liais cada vez… jajaja… nada, que estoy en racha y que supongo pronto se acabará… aunque esta mañana he vuelto a hacer de las mías… ya lo vereis en breve. Un abrazo!
Miquel

hace 7 años por Miquel73

Se puede pescar sólo con el impreso después de pagar 14 duros

hace 7 años por Anónimo

Quins llops més guapos Miquel. No hi ha qui t’aturi i les ganes que hi poses!!! …. amb aquesta calor jo tenc
es kayak i ses canyes aturades agafant força pel mes que ve.
Enhorabona.

hace 7 años por PERE74

Gràcies Pere! Hem d’aprofitar quan podem anar a pescar, que gairebé mai coincideix quan volem…tremol quan tornis a posar s’esca en remull… una aferrada, sulleric
Miquel

hace 7 años por Miquel73

Leave a comment

Necesitas loguearte para comentar en tu nombre. En otro caso, aparecerás como anónimo.


*