Envía una historia Webcams Perdederos Contacta Más .
Acceder
Registrarse
Recordar contraseña
Pescando en Mallorca
Nit d’aguiles de la mar
por , el 3 de junio de 2013
13 Comentarios | Especies, Surfcasting | twitter twitter

Comença el juny amb bones perspectives pesqueres.Eren les 6 del capvespre quan vàrem començar a tirar les canyes a l’aigua. No havien passat gaires minuts i ja vàrem veure la primera canya com tombava de mala manera. Després de 20 minuts d’una gran lluita, ja teniem a la vorera una aguila de mar de 8.500 kg. era impresionant…

Així com anava passant la horabaixa teniem bastantes picades. Una a resaltar va ser, que igual que l’anterior, despres de lluitar bastant de temps l’aguila de mar es va escapar just davant nosaltres, vàrem intentar agafar-la amb el salabre però era tant gran que no hi cabia, i al final ens va dir adeu. Però la nit acabava de començar, just després de sopar, dues picades grosses que ens varen rompre el sedal. Però més tard arribà la segona aguila fins a la vorera,una altra de 8.600 kg.
I per acabar dues petites que varen ser tornades a l’aigua…
Tot això ens va passar a la platja de Muro, varem pescar amb tites i cucs americans.

Jo som en Pau i ara començ en aquest món del surfcasting, estava acompanyat per: Toni, Xisca, Carlos, Cati, Andres.

Un variado

De día

y de noche con la pareja

Bona pesca a tothom

 

13 Comentarios | Especies, Surfcasting | twitter twitter

Comentarios

Quin pescador!!!!!Aquest jovenet es un crak!!!Crec que havia berenat molt, perque amb aquest dos peixoots….sa canya devia estar ben vinclaaaada!!ENHORABONA AGUILUCHO!!!!

hace 7 años por Anónimo

Berenar be segur per que aixo mai falta|| pero bona pescada jeje|||||

hace 7 años por Anónimo

soy pescaraor:Uff que envidia me dais,si me quereis agregar a Facebook soy Luis castro gonzalbo si os apetece hablar de pescar i tal pues aquí me teneis un saludo i felicidades por la pescata, sobre que distancia tirabais?¿?

hace 7 años por Anónimo

Hola anonimo..pues la distancia rondaria los 150mtros,ya que nos metiamos unos 50 o 60 cn badeador…nosotros ahora estamos de nuevo en la playa pero de momento volvemos a los bolos,pero bueno…..eso es la pesca

hace 7 años por Pau99

increïble, jo porto munt de temps sense treure res, quina pescada, enhorabona, però només te de fer pensar o per si no ho saps que a la platja de muro si tires les canyes abans de les 20h de la tarda et poden posar una bona multa , i això ho vam discutir l’any passat en aquest bloc, només es pot pescar de 20h a 9hores, de maig fins a novembre, sinó mal record, si algú sap l’hora amb exactitud que ho digui siusplau, però crec que és aquesta. igualment super pescada.

hace 7 años por Anónimo

Hola de nuevo anonimo,creo que si es ese horario,nos faltaba media hora para las ocho cuando echamos las cañas xq ya no habia nadie nadando aunque supongo que deberiamos haber esperado esa media horita mas….pero la frisera hace que a veces seamos algo incautos……….que li farem!!!!!

hace 7 años por Pau99

ei hola pau som aquell al.lot que vos va venir a vore que jo tambe venia de pescar, enorabona de totes maneres jaja va ser impresionant jo esteia que no mo creia i a ses fotos parexen petites devore com son en real jaja b mem si mos tornam a vore, a per sert axo de s’hora que se pot pescar a sa platja es a les 6 quant sen val es socorristes.

hace 7 años por Anónimo

en esa playa justo detras hay un cartel,prohibido pescar desde mayo a noviembre

hace 7 años por Anónimo

Hola.. esper que ens tornem a veure aviat.. ja ser molt divertit que i ens ho vàrem passar molt bé..

hace 7 años por Anónimo

Hola, esteim preparant un club nou no hi ahura un grupo de epsca amb canya i casting…
Estau convidats!
club comopeces

Apart avisar-vos que dia 29 de juny feim una quedada i despres un sopar!
vos esperam

hace 7 años por Anónimo

Hola. Mes info d’aquet club.

Xus¡

hace 7 años por Anónimo

Hola, esteim a la web http://www.comopeces.com i al facebook.
Si voleu mes info enviau un mail a club@comopeces.com

Vos esperam el 29 de juny que es la quedada!

hace 7 años por Anónimo

ooo… esta especie esta en peligro… son muy bonitas al verlas nadar, la proxima mejor soltarlas. El resto de la pesca bastante guapo

hace 5 años por Anónimo

Leave a comment

Necesitas loguearte para comentar en tu nombre. En otro caso, aparecerás como anónimo.


*