Envía una historia Webcams Perdederos Contacta Más .
Acceder
Registrarse
Recordar contraseña
Pescando en Mallorca
Llop innocent
por , el 4 de enero de 2013
19 Comentarios | Capturas, Lubinas, Salidas | twitter twitter

En Joan me va fallar i tot sol me vaig presentar a sa pesquera habitual. Hauria de passar es vespre tot sol, només amb ses canyes com a companyes. Bé, no va ser així, es fred i s’humitat me va acompanyar tot es temps, i uns pescadors de calamar a la correguda que no tenen cap respecte pels que pescam des de sa vorera. S’atracaven a uns 25 metres de sa mateixa vorera i ja podia encendre es frontal, que fa una llumerada, per a evitar que s’atracassin més i no m’enganxassin sa línia.Això m’indigne!

Sa situació no era gaire bona. A les onze vaig estar a punt d’agafar xismes i tornar cap a casa, però Miquel… si vols peix, t’has de banyar es cul i has d’aguantar com un “jabato”. Sabia que fins que ses barques no entrassin a port no començarien ses picades. Amb tant de soroll de motor els peixos decideixen aturar de menjar. També sabia, per experiència pròpia, que era un dia ideal per agafar un llop. Es fred i sa lluna plena ben alta són bons per aquest animal. Això si, la mar aferrada com un plat i ben neta i transparent.

No tenia cap picada, però cap… un bon avorriment, però esperant les dotze, hora que solem tenir picades a aquella zona. A les 11.30 ja no quedaven barques per la mar, en vaig comptar més de vuit fent sa correguda. Va començar a entrar boira i ja començava a tenir més fred. Me vaig tapar tot el que vaig poder. Me vaig marcar les 12.30 per a tornar a casa i me vaig poder a culetjar amb es mòbil, mirant qualque vídeo a youtube de gent que pesca… “A alta de pan buenas son …”

S’atracava “la hora bruja” com bé diu en Joan i vaig començar a estar més pendent de ses dues canyes que tenia calades. De sobte, es picarol de sa primera (feia més de tres hores que estava calda) es va aixecar un pam i tot seguit va arribar a s’anella de sa canya. El vaig llevar de es fil per a que es peix no noti tensió. Observava sa puntera i tremolava… Uep Miquel, això me sona a Llop… Va fer dues bones estirades i va fer rodar un poc sa bobina. Per a por a enrocar, vaig agafar sa canya tot d’una i quan vaig tensar vaig notar que hi havia qualque amic a l’altra costat.

Vaig replegar una mica i es va mig enrocar, però per sort ho vaig poder superar. Hi havia moment que no estirava gens i es símptoma que no era una orada és que va començar a nedar de costat, no cap a jo. Uep, això serà un llop… No era cap gran peça, però era una peça molt cercada i molt esquiva. Prest li vaig veure es llom i es va confirmar sa teoria. Va passar de poquet es Kg de pes i va salvar es dia i maquillar un poc s’any 2012, que no ha estat gaire bo per a mi respecte a captures.

Feia tant de fred que ni li vaig fer fotos, vaig fer-les el dia següent. Vaig esperar una estoneta més i a les 01.30 ja era en es llit. I per què aquest títol, divendres 28 era els dies dels Sants Innocents i el vaig treure a les 23.50. Andrés, te lo quería enviar por mensajero, te debo el premio que te prometí, però no tenia tu dirección. Supongo que lo entenderás, jajaja.

Molts d’anys i peix a tots/es

Miquel

19 Comentarios | Capturas, Lubinas, Salidas | twitter twitter

Comentarios

Ola compañero buena pesca! Yo tambien llevo sin sacar algo decente un tiempo.. Que cebo pusiste para esta captura? Saludos

hace 7 años por davile

Miquel algunos pensaran que estamos locos, dejemosles que piensen lo que quieran jajajaj Estas capturas tan sufridas son todavía mas estimadas así que entiendo perfectamente que no encontraras mi dirección. Por cierto te recuerdo que renuncie al premio en metálico a condición de que tu pagarías las birras el día que coincidamos pescando, que llegar seguro que llegara.
Un abrazo

hace 7 años por Andrés

Davile, he pescado lubinas con pata de pulpo, sepia y americano. También hay quien las pesca con sardina y con vivo, pero yo no suelo practicarlo. Insiste y verás que pronto tendrás resultados.
Andrés, jajaja… cierto es… espero pronto podamos coincidir, yo entre trabajo y hijos solo puedo escaparme los sábados por la noche. El premio llegará algún día, lo bueno se hace esperar…
Pedro, jo també disfruto més pescant tot sol i sempre sol fer ses millors pescades. Ens concentram amb el que feim i ho feim molt millor. Per cert, els hi vares donar una pallissa als sards ja que tu pescaves molt prim, amb un 16 no?!!!!!
Gràcies, salut i que els reis no vos duguin carbó!
Miquel

hace 7 años por Miquel73

Miquel, si segueixes amb sos llops i deixes es diplodus i familia, te podré perdonar es tema de’s fil ……

Salut!

hace 7 años por Canabuc

Uep Lalo, ja que m’has perdonat… pot ser me vaig errar i en Pedro pescava amb quatre hams d’or… com ses pilotes que ja té es nostre Deu d’aquest preuat mineral… jijiji…
Salut!

hace 7 años por Miquel73

Aixi, aixi, si Sr., dalis branca Miquelet que so mereixen !!!. Lo mes bó de tot: sa careta des mariquita luso al sentir Lionel Messi ja ja ja . Bé i no hem parlem de s’impresentable d’en Mou.

Nosotros te queremos, Mourinho quedate !!!!!!

hace 7 años por PEDRO64

Pareix mentida, hi ha que veure quan compares un any amb s’altre: l’any passat que també el va guanyar el mateix, pareixieu «patos muts»…………. Es veu que sa baldufa no vos ballava tant be. Ahhhh, i en Mou era al mateix banquet, el que passa que només el miraveu de reull.

En arribar a Maig, veurem el que ha guanyat es vostro equip i sa xerrera que vos queda.

hace 7 años por Canabuc

Enhorabona Miquel per aquesta peça, com sempre amb sa costància i ses ganes que hi poses, acabes trobant recompensa!

Per cert, mira que es difícil pescar (estar) amb a un «16», però amb bons pescadors (jugadors) y bona feina (bon joc) pot aguntar fins tenir sa peça (lliga) damunt sa roca (estentaria)!! 🙂 🙂 Pedro, aquí n’hi ha un altre des mateixos colors!! Auu, salut a tots

hace 7 años por Andreu Pere

Enhorabona!! Entenc perfectament lo des fred i sa serena. Noltros vàrem sortiran sa setmana passada y quin fred….Erem 4 i agafarem, 2 reigs, un llop i un Mabre. Sa platja ja la conexia i estava molt neta….pero es freddddddddddddd.
Salut.

hace 7 años por Satyro

Gràcies Andreu Pere i Satyro, sa insistència fa molt i la mar a vegades et regala una bona peça. A jo m’agrada molt pescar des de platja, però a s’hivern és gairebé impossible aguantar allà a les tantes del vespre. Jo passo a ses roques a s’hivern, cercant un lloc un poc arressarat. Has d’anar ben tapat si no vols aferrar una pulmonia i aguantar unes hores a que piqui es peix de sa teva vida. Andreu Pere, demà dissabte, si no plou, hi aniré, com que podré pujar a un 18 de bresol, segurament que ja no me rompran aquestes orades…Amb es 16 pescava massa prim! jajaja
Salut!

hace 7 años por Miquel73

Miquel, permi que no hauras anat a pescar no? amb sa pluja que fa i es vendaval..

hace 7 años por Hakei

Miquel. Quin temps. Jo volia anar avui pero res. I demá crec que farándula igual o pitjor temps. O sigui que m’he preparat es brumeix per es sards. Mig kg de sardines, 5 kg de farina de mais i un litro d’oli de girasol. Ja tenc ses sardines netes (gracis mu mare) amb sal. De aquí 5 dies pes turmix i a mesclar. Ja vorem si es efectiu. Salut

hace 7 años por Satyro

Hakei, me pareix que amb sa pescada que han fet avui per devers San Sebastià, no hi haurà humor de cercar arrasser aprop de la mar. Ja era hora de que mos donàssen qualque alegria.
Satyro, es curiós aquest brumeix que contes, no l’havia sentit mai mesclat amb farina de blat i oli de girasol, esper que te doni bons resultats. Encara no he sopat, si no saps que n’has de fer de ses sardines netes, puc fer una mica de caliu…..
Salut!

hace 7 años por Canabuc

Canabuk…es meu germà diu lo mateix des brumeix. Ho he tret d’una «foro» i qui ho fa així dona una molt bona explicació…diu que això serveig per deixar un «rastro» d’olor molt fort (sardines) i durader (olí i farina)..que se desfà..de manera que els peixos s’Acosten i zasca…gamba arrocera…

Ja vos diré com ha anat.

Salut.

hace 7 años por Satyro

COmor canabuc? a que te refereixes??

hace 7 años por Hakei

Hola a todos como va a cosa¿ espero que bien 🙂 os queria hacer una preguntilla i espero que me respondais con toda sinceridad,(bueno a lo que me quiero referir es ala pesca con pez vivo) tengo una caña de surfcasting de carbono de tres tramos con acción 100-200 ¿para la pesca con vivo la caña sufreria mucho? ¿que grosor de «nailon» me recomendais trenzado o fluocarbono? y para acabar y dejar de molestar ¿cual es la epoca de la barracuda? ¿tiene? Venga Un Saludo a todos y Miquel73 buen llop 😉 que caigan muchos mas de esos jaja

hace 7 años por pescaraor

Buenas pescaraor, no soy experto ni al surfcasting ni al vivo, pero supong que la caña serviria, en cuanto a barracuda, me puedo considerar medio experto, aunque no coja xD. Al vivo nunca he cogido ninguna, yo las cojo a spinning, con rapalas o vinilos, mi caña es de accion 20-60, el carrete 5.2:1 y el hilo que llevo es un hilo del 35. Baracudas hay todo el año, lo que cunado son mas grandes es de diciembre hasta febrero, cunaod ahce frio y es cunado mas se acercan a la costa, si vas por el dique, o pescas dentro del muelle, cerca de la salida (aunque este prohibido xD) alguna cogeras, si entran. NO ENTRAN EN TODOS LOS MULLES

hace 7 años por Hakei

Muy buenas.
Soy Javi de Santander.
Ahora nose porque aparece un antiguo link
Ne imagino que sera para evitar suplantaciones de identidad.
Haber si la gnte se anima y se vuelve a registrar.
Un saludo

hace 7 años por cantabronfj

Hola Javi, lo del antiguo link lo has interpretado muy bien y lo único que buscamos es que vuelva la calma al blog sin pretender que seamos mas de los necesarios.
Hablando de temporales y calmas me parece que hoy tenéis un buen meneo por esos nortes.
Javi espero la foto del perro de aguas», sin prisas, he visto la tienda donde solo se puede ver el precio.
Un abrazo

hace 7 años por Andrés

Leave a comment

Necesitas loguearte para comentar en tu nombre. En otro caso, aparecerás como anónimo.


*