Envía una historia Webcams Perdederos Contacta Más .
Acceder
Registrarse
Recordar contraseña
Pescando en Mallorca
Llop matiner
por , el 21 de agosto de 2012
3 Comentarios | Capturas, Lubinas, Salidas | twitter twitter

El dia es despertava amb una mar que més bé pareixia una piscina. Feia molt de temps que no llançava cap canya abans de ses primeres clarors del dia i no tenia gaire esperances ja que dies abans havia fet un frare com una catedral. Tenia un handicap molt important, s’esca. Quan et trobes desplaçat per vacances del lloc habitual tot són trabes a l’hora de poder optar a l’esca habitual en bon estat. Vaig haver d’improvisar, cosa que no m’agrada gaire, som dels que ho té tot ben preparat i pensat abans de sortir cap a sa pesquera. Era igual, estava de vacances i sols volia pescar dues horetes abans de despertar-se sa tribu.

El segon handicap era sa pesquera, no era l’habitual i poques vegades havia tret peces destacables. Només vaig llançar una canya i ni tant sols li vaig posar picarol. Passaven es minuts i sort que sa sortida del sol m’entretenia, ja que no aturava de fer bedalls. La canya immòbil, com la mar, apuntant al cel i esperant que qualque animal s’atracàs a s’esca. Aquesta no era l’habitual i poques vegades, menys de cinc, l’he emprada per a pescar a llençat.

Mentre un espera sa picada pensa moltes coses i una que me va passar pel cap fou el peix que podria pegar a s’esca que esperava al fons de la mar, però no creia que en aquell lloc pogués treure tal peça. Sa pesca me va donar una altra lliçó. Devers les 08.30 sa canya es va doblegar considerablement marcant una picada important. Va repetir i tot d’una la vaig agafar per a evitar s’enrocada.

El peix estirava molt, però per moments pareixia que el perdia ja que venia nedant cap a jo i tenia que recollir ràpid per a mantenir sa tensió del nylon. El que me va passar pel cap es podria complir, pareixia un llop. Després d’uns segons de brega li vaig veure el llom i cap es salabre el vaig ficar. Un llop no molt gros, però preciós, amb uns tons verdosos que mai havia vist en aquest peix. Va fer 1.2Kg i els meus cosins i s’hereu es varen fer unes fotos amb ell abans de fer-ho net i menjar-ho en es forn sis hores més tard.

Salut a tots/es!

Miquel

Llop

Llop

Amb sa famili!

3 Comentarios | Capturas, Lubinas, Salidas | twitter twitter

Comentarios

Hola Miquel,enhorabuena por la lubina y gracias por mostrar algo de pecado. Menuda tropa la que rodea la lubina y el heredero no quita ojo de encima, supongo calibra su ración. jajajaj. Esta noche venia con ganas de escribir en tu entrada y contar algo de estas lubinas de verano, sobre todo de Agosto, pero desde Cantábrica me han cerrado la boca y solo espero que Javi me de permiso mañana para poneros un par de fotos de como se las gastan por el Norte.
Un abrazo

hace 7 años por Andrés

Hola Andrés puedes ya sabes que no tienes que pedir permiso , puedes publicar lo que quieras.
La foto de los señuelos son para Edu y Hilario por si siguen con el spinin, yo no soy entendido ,pero te aseguro que aunque sean así de baratos, funcionan de cine, (esperemos que este fabricante no se suba a la parra ,y se vuelva loco como rapala.yozuri y tantos otros que tienen la fama y nos pidan 25 euros por un trozo de plastico con tres robadoras )
Un abrazo.

hace 7 años por javi

Hola Andrés, también me he quedado con un palmo de narices con la «loba» de Javi. Hay que ver cómo las gastan por el norte. Miquel empieza a demostrar tener buen paladar, se zampó medio lomo con patatas y eso que con la comida «es molt triat».
Un abrazo.

hace 7 años por Miquel73

Leave a comment

Necesitas loguearte para comentar en tu nombre. En otro caso, aparecerás como anónimo.


*