Envía una historia Webcams Perdederos Contacta Más .
Acceder
Registrarse
Recordar contraseña
Pescando en Mallorca
Sa primera de s’any
por , el 25 de enero de 2012
6 Comentarios | Capturas, Doradas, Salidas | twitter twitter

Més d’un mes i mig sense poder sortir a provar sort amb els peixos i més de dos mesos sense agafar una bona peça. Imaginau-vos s’il•lusió que tenia dissabte d’agafar canyes i desconnectar de tot. Ja entre setmana així havíem quedat amb es company de pesca. Es dia era gairebé perfecte, pel meu gust, per intentar agafar una princesa. L’únic que no m’agradava era s’alta pressió atmosfèrica que es traduïa en una mar molt buida, massa.
A les vuit vaig deixar es nin i sa nina sopats i vaig partir cap a sa pesquera. En Juan ja m’esperava, feia una hora que estava al lloc, però sense cap picada destacable. A les vuit i mitja ja tenia una canya llançada. Mentre muntava sa segona i comentava amb es company que es dia tenia bona pinta, sa canya va mostrar una lleugera picada. Esperàrem una estona i es va repetir altres cops. No feia ni deu minuts que la tenia llançada.
Mai saps molt bé quan es peix ja deu tenir s’esca ben agafada, però al repetir-se es moviment de sa puntera vaig decidir agafar-la. Quan vaig tensar ja vaig notar unes fortes estirades, pareixia una peça ben grossa que va costar aixecar del fons. Hi havia moments que venia ben suau, però d’altres estirava molt. En poc temps ja la tenia als meus peus i amb un cop mestre de salabre ja la veia dins es forn. Una princesa ben guapa, sa meva primera del 2012 i esper que d’altres en venguin darrera.

Passada mitja hora es va repetir picada i per esperar massa es peix es va mig enrocar i va rompre es bressol. Diria que era una altra orada, però aquesta va ser més viva que es pescador, o es pescador més torpe que ella. Després d’aquesta picada va haver una tercera i va sortir un congre no gaire gros, però venia ben engolit i no el vaig poder indultar. Quin animal més repel•lent!
Record una quarta picada, però sense clavar… pot ser perquè els hams no eren els Gamakatsu de sempre, manies meves. S’activitat es va aturar de cop coincident amb un gir de vent, que va passar a tramuntana. Sa nit va passar plàcida, encara que amb molta humitat. A les dotze passades vàrem començar a plegar canyes, sense presa, però ja pensant en ficar-me en es llit. Així ho vaig fer a la una de la matinada.
No ha estat una nit per a recordar, ni molt manco, però comença el 2012 tal com ho va fer el 2011. Signaria ara mateix un 2012 com el passat, amb moltes nits per a recordar. Dissabte que ve ho tornaré a provar, si es temps ens deixa. Això és sa pesca, no has tornat a casa i ja penses amb sa següent sortida.
Salut a tots/es!
Miquel

Primera orada de 2012

Engolida venia

6 Comentarios | Capturas, Doradas, Salidas | twitter twitter

Comentarios

Hola k tal.hablando d la primera del año jeje bueno enorabuena por la pieza preciosa cabezona.yo por mi mala suerte todavia no he salido desde hace ya 4 meses me rompi los nervios de la mano y la verdad aunk sea k no pueda hacer nada ire a por mi primera dl año.podrias darme algun dato es cuanto a zona yo suelo ir alcudia soller pero por palma nada si es compromiso podrias decirme alguna pesquera por palma ya k no puedo cojer coxe.un saludo y bueno espero k sigas con mas capturas email: escorpio-84@hotmail.es por confidencial jeje un saludo

hace 8 años por dani

lo primero dani esq animo y pronta recuperación, mira los pescadores no solemos decir los sitios pero si buscas la dorada un sistema q t puede ir bien es informarte bien de lo q comen sepia navaja cangrejo etc luego buscar en la zona de pesca restos de nabaja o de sepia si ves restos cabe la posibilidad de q aya pescao por ahi jjej un abrazo!

hace 8 años por nico

Hola Dani, las dos zonas que comentas son buenas para la dorada y te diría, sin ser de los que más recorren Mallorca en busca de nuevas pesqueras, que de doradas hay casi por todos los lugares. En zonas mixtas de roca, poseidonia y arena suelen andar ellas, aunque en grandes arenales también las puedes encontrar, pero a mayor distancia como norma general. Hay que insistir en los lugares que sabes de oídas que alguien ha capturado alguna. Si te contara los ceros que he hecho… sobre todo, paciencia, constancia e ir cambiando cebos, distancia de lanzado, etc. Ya verás como los resultados llegarán. Suerte pescador!

hace 8 años por Miquel73

Molt bona Miquel per sa pescada, pareix que les tens entrenades!!!! Jo he sortit ben poc aquest hivern però aquest cap de setmana acaba sa caça i serà qüestió de treure ses canyes en vista de ses pescades tan bones que veig.
Referent a Sóller com a bon lloc per ses orades, crec que no és una bona opció i menys amb ses animalades que han fet dins el port darrerament però esper que algú faci qualque bona pescada i la publiqui per canviar de idea.
Sort per dissabte i pensa a agafar es paraigües!!!!

hace 8 años por PERE74

Cuando nos iniciamos en la pesca tiramos monedas imaginarias al pozo de los deseos y casi siempre pensamos en grandes doradas. Tu ya cambiantes el pozo de los deseos por el pozo de las doradas. Enhorabuena por tan guapa salida y bonita dorada.
Por cierto, Juan pesca alguna que otra vez algo y haber cuando nos pones una foto de el.
Salud y paciencia de pescador

hace 8 años por Andrés

Bona Miquel! Sé de primera mà, del dia que ens visitares al laboratori (gràcies per la petita classe que em donares 🙂 ), que estaves amb ses dents llargues de no poder sortir a pescar. No m’estranya, mira el que t’esperava!! Enhorabona!!

hace 8 años por Andreu Pere

Leave a comment

Necesitas loguearte para comentar en tu nombre. En otro caso, aparecerás como anónimo.


*