Envía una historia Webcams Perdederos Contacta Más .
Acceder
Registrarse
Recordar contraseña
Pescando en Mallorca
En bastar… basta
por , el 5 de julio de 2011
10 Comentarios | Capturas, Doradas, Sargos | twitter twitter

Darrerament s’ha acumulat sa feina i no havia tengut temps de contar aquesta sortida pendent. Es darrer dissabte de maig, com cada dissabte, havia quedat amb es company Juan per a passar un vespre de pesca. Aquesta vegada, però, vàrem canviar de pesquera per a provar-ne d’altres.

Vàrem començar a pescar passades les deu del vespre, ja ben sopats. Sa intenció era comprovar si aquella nova pesquera ens podia donar alegries, res més. Quan estàvem muntant canyes (hi ha que veure quina quantitat de xismes que duim!) li vaig comentar a n’en Juan que feia temps que no agafava sards i que no ho entenia, era curiós.

Quan feia gairebé una hora que pescàvem, sa shimano va marcar sa primera picada del vespre. Vaig esperar a veure si repetia i ho va tornar a fer. Quan vaig agafar sa canya ja vaig adonar-me que hi havia peix, però no gaire cosa. A mig camí va començar a estirar més i vaig decidir agafar salabre ja que pescàvem damunt ses penyes. Un bon sard que pesat va fer 800 grs, pareix que m’havia sentit i es volia reivindicar.

No havia passat ni mitja hora i sa mateixa canya tornava a marcar picada i al repetir-se la tornava a agafar. A mig camí s’enroca i ja donava es peix per perdut, però al final vaig poder treure aquesta princesa d’un kilet. En Juan es començava a posar negre ja que ell no tenia la sort de cara. I això no era tot, després varen venir dos sards més, de 700 i 500 grs. Feia coió, quatre picades i quatre peixos, 100%, cosa que no sol ser així.

Sa pesquera ja ens havia donat alegries, al manco al qui això escriu. A les dues passades, quan ja tenia una canya replegada, sa segona marcava una forta picada. “Joder, ya te lo había dicho yo, me harás un 5-0” deia en Juan. Me feia vergonya, però aquest vespre era el meu. Tot d’una vaig veure que era una cosa més seria. A mig camí se va tornar a enrocar, però també vaig tenir la gran sort de fer sortir des forat a aquesta segona princesa de 1,2Kgrs.

Tenia la sensació que si quedava més temps podria repetir d’orades, però “en bastar… basta”. Vaig acabar de replegar i a les tres ja era a casa, i a les set es meu fill ja volia jugar… En Juan no es va rendir i bé que va fer. Es va quedar a sa pesquera a veure si sa seva sort canviava.

Es dia següent, diumenge, després de dinar d’una paella mel firmada per mumare, sa meva sogre i un servidor, vaig rebre una trucada. Quan vaig veure qui era tot d’una vaig endevinar el motiu pel qual me trucava. Era en Juan. Una hora més tard de jo partir va agafar una orada bessona a sa meva darrera i a les cinc del vespre, un llop de dos Kgrs passats. Vaig estar més content que ell! S’ho mereixia! Sa insistència i sa paciència són gairebé obligatòries en es pescador… que vol pescar.

Supòs que passarà un temps a tornar a escriure per aquesta magnífica plana web. He de deixar ses canyes per una temporada, però bé s’ho val. Esper veure bones entrades per aquí de n’Edu, n’Andrés, en Pere solleric, en Pedro, en Toni, etc. Molta sort a tots amb ses pescades i recordau-vos que amb alguns de vosaltres en tenc una de pendent… que esper poguem fer s’octubre. Una aferrada a tots!

Miquel

10 Comentarios | Capturas, Doradas, Sargos | twitter twitter

Comentarios

Molt bona Miquel! Estàs a tope, com sempre a les darreres sortides. Mem si aviat podem fer la sortida que tenim pendent.

Salut!

hace 9 años por Edu

Hola Miquel, aunque no te haya remitido ningún comentario, hasta ahora, a tus entradas, te aseguro que me las he leído y releído todas y que me han parecido amenas y entretenidas. También darte la(s) enhorabuenas por tan prolificas salidas y a modo de cachondeito te diré que:¡¡¡DEJA LOS SARGOS TRANQUILOS!!! ja,ja,ja,. Salut i fins una altre.

hace 9 años por PEDRO64

Bona «pescadeta» Miquel, menos mal que pareix que te retires una temporadeta i deixaràs es sards tranquils, orades pots treure totes ses que vulguis i així no «emprenyaran» als banyistes, ja, ja.

Per altra banda, veig que t’està entrant un bon sard dins sa pesquera, ho dic pel comentari anterior, ves viu i no li donis pistes, que amb res t’organitza una excursió…..

Salut!

hace 9 años por Canabuc

Hola Miquel, lo primero darte la enhorabuena por el incremento de la tropa y desearte salud y fuerzas para criarlos.
La entrada como siempre una gozada y de la pescata que decir, ¡¡¡ INMENSA!!!. Se nota que has cogido el gusto al salabre y son pocas las piezas a las que das opciones para que no te vean. ¡¡¡Cinco picadas, cinco para la «saca»!!!!.HQJ como vas de fino.
Un abrazo

hace 9 años por Andrés

¡¡¡¡ESTA VIVOOOOO!!!!

hace 9 años por PEDRO64

hola me podreu dir si cap de cavelleria se pot pesca

hace 9 años por juan

Hola Juan, el cap de Cavalleria esta dentro de la Reserva Marina del Norte de Menorca y esta dentro de la zona C, por lo que SI se puede pescar.
Te dejo el enlace y por si no lo ves lo que dice:

En la reserva se han definido tres áreas con diferente nivel de protección. La zona A, entre Cala Barril y el Pla de Mar, de reserva integral o protección máxima, donde está prohibida cualquier actividad extractiva y el fondeo sobre las praderas de fanerógamas marinas. La zona B, que comprende toda la parte del sudeste de la bahía de Fornells hasta la punta de Ses Salines, donde solamente se puede autorizar la pesca profesional de artes menores durante el invierno. Y el resto de reserva o zona C, donde se permite la pesca profesional y el buceo deportivo, con autorización expresa de la Dirección General de Pesca, y la pesca recreativa, sujeta a la regulación general vigente.

Saludos

hace 9 años por Andrés

Miquel, enhorabona pes menut que ha arribat segur amb una orada davall es braç. Això que veig aquí és una pescadassa en tota regla i retrona per Cantàbria i tot!!!!.
Pere.

hace 9 años por PERE74

Hola a tots, gràcies pels vostres comentaris.
Pedro, els sards són efectes colaterals, però sempre son benvinguts. Tranquil que no me posaré a fer grumeig! jajaja
Canabuc, el mateix et dic! Me centraré amb orades i llops per a no tenir problemes amb vosaltres, jajaja
Andrés, hay días en que todo va de cara y otros en los cuales pierdes piezas, cruzas las líneas, te dejas el salabre en casa, pierdes la aguja de cebar en la arena,… Gracias por los ánimos!
Pere, sa menuda pareix que serà molt bona al·lota i me deixarà despenjar canyes abans del que m’esperava. Ara s’única pesca és amb es suret en es moll per a entretenir es germà.
Salut!
Miquel

hace 9 años por Miquel73

Enhorabona per sa nina Miquel, com diu es solleric, això si que és una bona pescadassa!!!
Quan vols que t’enviem es «peucos» blanc?? ja, ja.
Salut!

hace 9 años por Canabuc

Leave a comment

Necesitas loguearte para comentar en tu nombre. En otro caso, aparecerás como anónimo.


*