Envía una historia Webcams Perdederos Contacta Más .
Acceder
Registrarse
Recordar contraseña
Pescando en Mallorca
Superant-se
por , el 26 de mayo de 2011
10 Comentarios | Capturas, Doradas | twitter twitter

Ahir dimecres horabaixa tenia feina a prop d’on vaig a pescar i, per aprofitar es viatge des de Palma, tenia planejada una sortida en acabar sa feina. En Juan i n’Edu no varen poder acompanyar-me. Feia uns 10 dies que no tocava canyes i els 2/3 dissabtes anteriors es temps no va acompanyar (molt de vent de llevant i pluja) i havia tornat amb un bon frare a casa. Això no podia continuar així.

A les vuit i mitja vaig començar a pescar, amb es sol ben alt i calent. Bufava un lleuger vent de sud i es notava s’humitat, però feia un dia perfecte per temptar ses orades a aquella zona. Com de costum, el principi no pegava es peix, ben avorrit. No va ser fins passades les 11 que vaig tenir una picada acceptable però que no va clavar. A partir d’aquesta picada fallada,vaig fixar-me que estava fent una cosa malament i vaig decidir provar de canviar-ho. Hem de ser més punyeteros que elles!

Després d’uns 10 minuts es va repetir sa picada. Vaig corre a posar-me ben aprop de sa canya observant sa puntera i sa tensió del fil. No es repetia sa picada, però no vaig fer res i vaig decidir esperar. Passats uns altres 10 minuts, quan ja tocaven les 00:10 hores i ja pensava en començar a replegar, sa mateixa canya marca una picada enorme i vaig corre cap a ella. Vaig esperar si es repetia i així va ser, tenia es peix a s’altra cap del fil, segur. Vaig tensar i vaig notar pes, però no massa. Quan vaig començar a replegar es pes augmentava i llavors va començar a estirar molt. Havia d’aturar de replegar per a no rompre, però sense deixar sa tensió del fil i sense deixar que el peix tregués fil de sa bobina, ja que el fons és de roca.

Tenia es salabre preparat d’abans i això me va salvar. Sa lluita va ser espectacular amb carreres cap a diferents bandes. Sort del 0,30mm (amb ell ja no me tremolen tant ses cames), amb un 0,24 crec que l’hagués perduda. Després de tres intents d’entrar-la en es salabre vaig aconseguir posar-la dintre. Vos ho imaginau, no? Una bona reina que va donar 3.4 Kg i que ha superat sa darrera reina que vaig agafar.

Hauré d’anar al gimnàs ja que després de sa lluita no tenia ni forces de replegar s’altra canya, me va rebentar. Salut a tots i bona pesca! I vius amb els petits detalls!

Miquel

Reina

 

Reina d'enfora

 

10 Comentarios | Capturas, Doradas | twitter twitter

Comentarios

Aquestes princeses i reines mira que ho son ben pulisones…jajajja!!!! Enhorabona Miquel… pero bueno esperava que diguesis quin era s’error que cometies….jejej!! Bona pesca a tots

hace 9 años por cati

Buena pepa,venia cogida «ben prima»estas son las que suelen dar mas guerra,enhorabuena y a seguir asi.

Un saludo.

hace 9 años por En Toni

Molt bona Miquel, aquesta es de champions!!! Supòs que dissabte vespre cercaràs sa segona no?
We are the……
Una abraçada.

hace 9 años por PERE74

Molt bon peix, pero be que te guardas es secrets per pore enganar aquestes princeses que treus

hace 9 años por Tomeu mino

Pere, dissabte era sa que fa quatre, de copa. Llavors en varen venir dues més, d’orades. Un dia inolvidable de futbol i pesca. En tenir temps ho publicaré.
Tots tenim els nostres truquets que, o bé ens han explicat personalment, o bé els hem vist per diferents fonts (Internet, p.e.) o bé els hem descobert per nosaltres mateixos. El millor truc és sortir bastant, provar coses noves, observar i encara que tornem de buid, tenir la sensació de que hem après qualque cosa nova. Per exemple, un petit detall: tenir picades amb plom de 100grs i no amb plom de 120grs. Els 10-20 metres de diferència de distància de llançada són claus al definir el pas del peix.
Bona pesca! Salut! Miquel

hace 9 años por Miquel73

Miquel, es dia abans de sa final en varen ser cinc (una era sa que donen al Godó) + un trofeu Bernabeu, com que no hi havia futbol……… també va ser espectacular!!! S’arbitre va ser un mantero i quasi paga per arbitrar!!!!
Prova es dinamita abans de penjar ses canyes que aguanta una animalada i ja me dirás com va. Ets un fenómeno catalanetxo i d’aquí 20 dies si que ho seràs!!!
Una abraçada.

hace 9 años por PERE74

hola me voy a ir a pescar aora dentro de 40 minutos mas o menos alguien me puede aconsejar si hoy es un buen dia pra provar surfcasting

hace 9 años por Luis

Al final llovio!! que pena.Saludoss

hace 9 años por Luis

Miquel aunque un poco tarde y a destiempo ¡¡¡ENHORABUENA!!!, esto es un poco por todo, jajajaja, Creo que ya le cogiste el punto a las doradas así que ahora tendrás que empezar a pensar en las musolas para las empanadas.
Un abrazo

hace 9 años por Andrés

Pere, ets un punyetero… sempre tens un cartutxo a sa «recámara». Conta-ho, que ara si que ja he penjat ses canyes. Divendres una falsa alarma i ara ja amb es telèfon esperant sa cridada de sa madona.
Andrés, gracias! Hay que ver cómo engancha la pesca cuando tienes algunos días buenos… y aunque hagamos frares. Como a partir de ya tendré otros deberes, cuento con vuestras historias que aquí publiqueis. Ata de corto a Edu, sólo le falta tener tantas vacaciones…
Una aferrada a tots! Miquel

hace 9 años por Miquel73

Leave a comment

Necesitas loguearte para comentar en tu nombre. En otro caso, aparecerás como anónimo.


*