Envía una historia Webcams Perdederos Contacta Más .
Acceder
Registrarse
Recordar contraseña
Pescando en Mallorca
De rebot
por , el 2 de mayo de 2011
7 Comentarios | Capturas, Doradas, Salidas | twitter twitter

Es dimarts de sa setmana de Pasqua es varen alinear tots els astres que possibilitaren una sortida totalment imprevista i atípica. Va encaixar tot, com a massa bé i tot, i, per això, jo mateix me feia a la idea que sortir sortiria, però pescar res de res, ja seria massa, no?

A les vuit i mitja, abans de començar a fer-se fosc, ja tenia s’esca en remull. Feia comptes estar, com a màxim, fins la una del vespre ja que, encara que tenia lliure es dia següent, la resta de la família havia de complir amb els seus deures: feina i escola.

Sa primera picada no va fer-se esperar i una oblada ben guapa vaig agafar (rima i tot…), per sa picada pareixia una altra cosa, quina mala llet que tenen aquests peixos. No era el que cercava, però en es poal va quedar.

Vaig estar una bona estona sense picades… i ja mirava es rellotge… mala senyal. Ja deia jo que els astres no s’alineaven “gratis” i que de pescar res de res. Estava ben errat. A partir de les onze del vespre tot va canviar i vaig estar una hora sense aturar llançant, escant, recollint, amb es salabre…

A les onze es picarol va sonar, a la fi! Per es moviment de sa puntera de sa shimano ja m’imaginava què havia picat. Vaig agafar sa canya i resava que no s’hagués enrocat. No, venia, però pesava i estirava de ben de veres. Batualmon! On és es salabre? No el tenia preparat… quin desastre!.

Encara no se com ho vaig fer, però com vaig poder vaig baixar fins a sa darrera pedra que toca la mar, sense deixar sa canya, es clar, i sobre d’ella vaig deixar es salabre. Tenia es peix encara enfora i per es camí l’anava cansant. No va entrar a sa primera en es salabre, però si a sa tercera o a sa quarta. Mel, ja la tenia dins es poal. Una orada que a sa bàscula va donar 1,9 Kg.

Encara la tenia dins es salabre i ja tornava a llançar sa canya. En dues ocasions anteriors ja havia fet un “doblete” d’orades. No havien passat ni cinc minuts i es repeteix sa picada, però aquesta vegada no és una orada, sinó un anfós llis que, com bé fa un famós d’IB3, una besada i cap a s’aigua, sense abans fer-li una instantània que aquí vos pos.

Passats uns minuts una altra picada, i tornava a sonar a orada. La vaig lluitar uns 20 metres, però me va guanyar i va rompre es bresol per s’altura de s’ham: un nylon de 0,33mm! Tenia s’intuició que n’agafaria una altra… i no es va fer esperar. Es repetia s’història i després d’una bona brega a cinc metres de sa vorera vaig treure sa segona del dia que va pesar 1,4 Kg.

Per cert, fixau-vos que expulsa s’orada per allà on no menja… fixau-vos bé a sa foto on surt amb s\’ham devora. Què trobau que és?

Vaig saber interpretar els astres i allà estava pescant. Llavors ses condicions de pesca també eren molt bones, pel meu gust i experiència, i els peixos varen acabar acompanyat sa festa. Per cert, vaig sopar d’una panada de mumare, mel. No li vaig fer foto, per a no fer-vos gola. Per cert, era de mussola, però aquesta no era pescada meva.

Salut, bones festes i bona pesca.
Miquel

Que serà?

 

Dorada

 

Es doblete!

 

S'anfós

 


7 Comentarios | Capturas, Doradas, Salidas | twitter twitter

Comentarios

enhorabona! molt be!

hace 9 años por Nico

Enhorabona Miquel!!!… ja t’has acostumat a fer dobletes catalanetxo. El que treu és diu «holoturia tubulosa», és a dir, pardal de Menorca o pardal de moro a Mallorca jajaja!!! Me pareix que són molt durs i els costa molt de digerir. Quasi com no classificar-nos per sa final a noltros!!!.
Una abraçada.

hace 9 años por PERE74

Que buena pescada ! Seguro que debiste disfrutar mucho, estoy seguro.
saludos!

hace 9 años por Guille Mestral

Miguel a este ritmo llegara el punto que no te dejaran entrar en casa con mas pescado. Tambien te dejaran de temblar las piernas y para volver a sentir el golpe de adrenalina tendrás que ir a pescar la musola para las empanadas. Enhorabuena por las capturas y la entrada.
En cuanto a la duda de lo que expulsa ( eso de expulsar me recuerda a un arbitro Alemán, jajajaj) he recordado un sargo que saque en Febrero del 2009 y que también expulso algo parecido. En aquella ocasión que estaba con Javi entre los dos llegamos a aclarar que era un trozo de pata de pulpo.Te dejo el enlace a la entrada donde esta la foto del sargo.
Sargos de Domingo
Saludos

hace 9 años por Andrés

Enhorabuena por la pescada,eso es un pardal de moro.Yo suelo pescar mucho con este cebo,asi que si lo echo es que por esa zona se alimentan de ese cebo¿por cierto con que cebo las pescastes?suerte y que siga la racha.

hace 9 años por pelao

Gràcies a tots! Efectivament, es tractava d’un pardal de moro menut. Pareixia una tita, però el vaig diseccionar i no hi havia dubte. Ja sabem que mengen; per tant, a provar-ho amb pardal de moro. Andrés, las piernas tiemblan como el primer día, pero me empiezo a serenar antes y esto ayuda en el momento de «donar salabre». Salut a tots i sort amb sa pesca.

hace 9 años por Miquel73

zyer use el pardal de moro por primera vez y me fue de lujo, mi mejor pescada sin duda. Dos doradas una de 1,500kg y una de 2,700kg ni yo me lo creia. Aunque no creo que todos los dias sean asi. una preguntita.. El mero le pega al pardal tambien ?? Gracias y un saludo para todos

hace 8 años por Curry

Leave a comment

Necesitas loguearte para comentar en tu nombre. En otro caso, aparecerás como anónimo.


*