Envía una historia Webcams Perdederos Contacta Más .
Acceder
Registrarse
Recordar contraseña
Pescando en Mallorca
Sorpresa total
por , el 13 de abril de 2011
11 Comentarios | Capturas, Doradas, Especies, Sargos | twitter twitter

El 9 d’Abril, al capvespre després de consultar l’AEMET i sense massa convicció vaig agafar les canyes, cotxe i al Cap Blanc s’ha dit!! Des de les penyes es veia que el cop d’ona no era massa fort, però com a mínim era suficient per intentar treure algunes obladetes. Amb aquesta intenció i sense massa temps per perdre vaig decidir provar noves pesqueres.

Finalment vaig tocar una pesquera que a estones quedava més bé del que semblava des de les penyes. Mentre preparava les canyes, l’anava grumejant. Ràpidament hi va comparèixer el moixó, un bon senyal!! A les primeres calades ja varen sortir alguns sards i oblades, alguns d’ells varen retornar a la mar.

Era curiós, quan calaves, les picades tardaven en arribar, eren suaus i normalment desplaçaven el suret de forma paral•lela a la tenassa. L’horabaixa era més entretinguda del previst i això que encara no havia arribat el momentasso!! Res feia pensar que aquella picada fos diferent a les anteriors, fins que amb el cop de mà li vaig clavar l’ham, es llavors quan el rodet començà a cantar, la canya a vinclar-se i un servidor a no donar crèdit al que estava passant. Calcul que la lluita va durar uns llarguíssims 25 segons, durant els quals i mentre el moixó botava espantat en totes direccions, me va donar temps a pensar: què serà? el treuré? romprà? Finalment vaig aconseguir pujar el peix damunt la tenassa i des d’aquí el vaig poder posar en damunt la roca. Quina passada és una dorada!! i quina peça més guapa!! 44 cm i 1,5 Kg. És la meva primera dorada i a més el peix més gros que he pescat mai!!

Després de l’escàndol dins la pesquera encara vaig treure algun sard més. Aprofit per mostrar-vos algunes fotografies de la pescada.

Fins aviat!!

Princesa per sorpressa

 

La pescada

 

Dins es gorg

 

11 Comentarios | Capturas, Doradas, Especies, Sargos | twitter twitter

Comentarios

Hola Toni, has tornat per sa porta gran!!! Segur que vares disfrutar amb aquesta peça tan maca.
Enhorabona!!!

hace 9 años por PERE74

Bona pescada Toni, jo som de llançat i quan tenc sa sort d’agafar una orada la sol lluitar des de bastant enfora. Sa pegada i sa lluita a curta distància deu ser una passada. Enhorabona!

hace 9 años por Miquel73

enorabuena tu experiencia me recuerda a una de un video llamado herreras q hacen unos catalanes os lo aconsejo
unn abrazo y enhorabuena

hace 9 años por Nico

Hola Toni,enhorabuena por tan grata sorpresa. Con el bajo del 0,23 las piernas deben temblar de mala manera.
Tengo un buen amigo, Paco (Kurrican) que en un día definió la pesca como: La pesca no es suerte, hay que insistir, interesarse, estudiar, aprender, tener previsto lo
imprevisto,…

Saludos

hace 9 años por Andrés

… Sorpresas te da la vida, ay dios!!!… decía la canción.
Ben fet Toni68, és ben just que qualque vegada els que anam als sards el hi prenguem orades als que pesquen per ses platjes, això sí, mai ferem cabals amb els sards que mos prenen ells per s’arena.

Aquests fets amb ses ordades ja els he vist un parell de vegades, sobretot els dies en que la mar està bastant justeta pels sards, s’animen a entrar dins sa pesquera.

Salut

hace 9 años por Canabuc

Molt bona Toni!
Esper que no sigui la darrera i vagi be la cosa!

hace 9 años por Edu

K bonita captura toni ! que miedo al saber que tienes un bicho asi, pegando coletazos por delante de las rocas y con un bajo fino. Preciosa dorada y enorabuena !! un saludo!

hace 9 años por Guille Mestral

Gràcies pels vostres comentaris i fins aviat!!

hace 9 años por Toni68

bona captura, una pregunteta al cap banc es pot anar no pertanya reserva? gracies
un salut i bona pesca

hace 9 años por miguel87

El cap Blanc reserva? depèn!!

La zona compresa entre el cap Blanc fins passat el cap Salines forma part de la reserva del migjorn. En canvi en direcció i fins al cap de Regana, no ho és.

En tot cas a la reserva des migjorn es pot pescar (tret de 2 zones especials) tots els dies, això sí, respectant les restriccions de talles i espècies pròpies de la reserva.

Hi ha un llibret sobre pesca recreativa molt útil al següent link: (http://www.caib.es/govern/archivo.do?id=612939)

Gràcies!

hace 9 años por toni68

d’acord moltes gràcies es que no ho tenia molt clar ara miraré el link amem si puc anar a fer unes tiradetes
un salut i bona pesca

hace 9 años por miguel87

Leave a comment

Necesitas loguearte para comentar en tu nombre. En otro caso, aparecerás como anónimo.


*