Envía una historia Webcams Perdederos Contacta Más .
Acceder
Registrarse
Recordar contraseña
Pescando en Mallorca
Cala de ses Ortigues I (continuarà…)
por , el 31 de enero de 2011
5 Comentarios | Salidas, Sargos | twitter twitter

Tota la setmana mirant les Webs: Windguru, AEMET i SIGPAC per decidir cap a on li pegaria, serà per Estellencs? Artà? o bé quedaré per ca nostra? El dissabte vespre la decisió ja estava presa el diumenge tornaria per devers la cala de ses Ortigues (Estellencs).

El lloc és espectacular i la possibilitats de trobar pesqueres que funcionin amb vents que van des del llebeig al gregal, no té preu. He de reconèixer que encara que l’objectiu de les sortides evidentment és pescar, conèixer noves zones li dóna més al•licient a la jornada.

El dia va sortir amb vent aponentat i la lluna minvant no semblaven els millors auguris, però s’ha de provar, o no ?

La zona

Arribat a la zona, des dalt es veia una mar bastant acceptable. És el moment de decidir cap a on prendre i començ una davallada dolça i sense perill entre pinars i garriga. Un cop abaix, es confirma que la mar està bé, ara he de trobar i triar la pesquera.

Primera pesquera: grumeig mentre prepar la canya telescòpica (del segle XVIII), primera calada, res de res!! 10 minuts més de grumeig, segona calada, el llagostí segueix intacte i el que és pitjor, no hi ha ni moixó. Tercera calada, picada i sardet, més calades, 0,0,0,0… Cal prendre decisions urgents. Després de replegar els ormejos cal cercar la segona pesquera.

Color espectacular

Després d’algun dubte, a uns 100 m, trob una zona amb bona pinta, però he d’estar damunt una roca d’uns 3 m que m’obliga a treure la canya de carrete. Repetesc l’operació de grumejar mentre prepar els ormejos, de reüll vaig observant la pesquera i realment està impressionant!!! ara sols falta que piquin. Primera calada i AL•LELUIA!!!!! Picadota!!! no l’he engantxat però almanco hi ha peix.

La segona pesquera

Finalment varen sortir els de la foto i uns 10 més que encara que varen tornar cap a la mar me varen fer passar uns bons moments.

La pescada

IMPORTANT: Aprofit per dir que ja he provat el 0,23 de SEAGUAR i ha aguantar perfectament!!! Gràcies a tots pels vostres consells!!!

MOLTES GRÀCIES A L’ADMINISTRADOR DE LA PÀGINA!!!!!

5 Comentarios | Salidas, Sargos | twitter twitter

Comentarios

bona pescata ademas siempre es bueno ir provando en un lado i en otro eso nos demuestra que cambiar de lugar nos alluda

hace 9 años por Luis

Toni,
Ves alerta que n’hi haurà un que ben aviat t’amollarà es cans com comencis a fer visites per devers ses seves pesqueres i, si ademés d’això, li fregues pels morros fils «invisibles» ja ni t’ho cont, ja, ja.

Salut

hace 9 años por Canabuc

Hola Toni, com tú dius el conèixer noves zones a vegades es tan important com pescar. El mateix passa amb els esclatassangs que primer trobes els agrers i al cap dels anys ja vas directament a collir-los i no a cercar-los.
Esper la segona part que segur ens donaràs una sorpresa.
Al Canabuc ni cas (ja t’arreglaré mamonasso), jo ara només pesc llises i salpes per Sóller.
Una abraçada.
.

hace 9 años por PERE74

Xerrant de noves zones. Tenc moltes ganes d’anar per la zona d’Artà i sembla que aquest cap de setmana pot ser bo. Ja vos contaré la història!!

hace 9 años por toni68

Hola Toni, Buena entrada y mejor pescata, el seaguar de la foto no es el ,023 jajajaj
Ten en cuenta que lo que tu llamas la zona de Arta esta dentro de la Reserva de Llevant, suerte en esa salida.
Saludos.

hace 9 años por Andrés

Leave a comment

Necesitas loguearte para comentar en tu nombre. En otro caso, aparecerás como anónimo.


*