Envía una historia Webcams Perdederos Contacta Más .
Acceder
Registrarse
Recordar contraseña
Pescando en Mallorca
Un capvespre per enreda
por , el 10 de septiembre de 2010
11 Comentarios | Capturas, Sargos | twitter twitter

Dos erem a n’aquesta sortida, es meu cosí Manolo (jo li dic Manel, però és del Madrid a matar) i un servidor. Sa idea era passar un bon moment amb ses oblades (li havia dit que menjaria peix fresc) i jo anava amb sa idea d’agafar un parell de sards per menjar torrats.
Arribàrem devers les 17’30 a sa pesquera i enredant enredant, vérem ses oblades brollar un poc alluny. Vaig muntar dues canyes (es cosí es com es germà en temes d’armar canyes, no en té ni idea però aprèn aviat).Una era per pescar-les a dalt amb un 0’20 i l’altre amb suret i un breçol des 0’23 de s’invisible line.jaja!!!!.

Pere no tires la camara,,jajajajaj que fue...


Vàrem treure un parell d’oblades no molt grosses que guardàrem vives dins un Gorg per amollar-les més tard i no asustar les altres). Fèrem una mica de berenar de mitja horeta bona i començava a caure es sol. Vaig treure un sardet mentre ell desmontava una de les canyes i seguidament li vàrem afegir un parell de plomets i li donàrem fondària.
Li vaig donar sa canya i li deia: ara es s’hora ……, mentre preparava s’arma letal per agafar els sards.
De sobte se posa a cridar eh eh!! i treu una senyora oblada (la més grossa) que va tallar l’invisible line, però ja estava damunt sa roca. Li vaig canviar es breçol per un 0’28 (començava a fosquejar) i encara va tenir un parell de tocs més.
Jo me vaig posar per feines i a la primera calada me pegaren una estirada ben forta, típica d’oblada però va ser un dels dos sards que necessitava per torrar (el més negre, guapo guapo jijiji!!), Va sonar el mòbil però tenia el sard en les mans i no el vais poder agafar a temps (era un pagès d’Algaida que venia melons, que quan el crides no t’agafa el telèfon i et crida quan li passa per allà !!!) després vaig treure un anfossol molt petit i pam!! …una altra picada de ses bones, sens dubte un sard que vaig tocar bé de morros però no es va enganxar!!!!!
En Manel ja havia desfet sa seva canya i a mi encara me faltava un sard !! Torn a tirar i pam!!! …s’altre sard germà a nes primer però més blanc de color.

vamos bieeeennnn

Hi havia mar a voler però ja feia fosca i el pla no era quedar fins més tard, així que aplegàrem. Estic segur que amb mitja horeta , n’haguessin sortit mitja dotzena més de sards …o no!! …….però tenim una sortida pendent amb « el kayakista » i després me dirà que he fet net de peix jajaj!!!
Una bona pujada fins al cotxe amb un bon esbraonament el cent demà i per endavant!!!

y se acaboooooo
Podríem dir que començam a enredar amb els sards.
Fins un altra pescadors.

11 Comentarios | Capturas, Sargos | twitter twitter

Comentarios

Po ci que han zalido pequeñas la fotos Andrés.
Tenías razón, se ve que la lié pero no se que puñetas hice.
En todo caso, a ver si las próximas las haces tú y quedan mejor.
Xau

hace 9 años por PERE 74

Hola Pere, Naaaaaa que te has pasado a fabricar sellos de sargos y obladas, el problema pudo ser que el móvil no tuviera mas memoria y las dejara en así de pequeñas. Si las amplio un poco quedan muy mal.
Muy buena pescata, al menos para mi que llevo un verano sin tocar un sargo.
Saludos pescador

hace 9 años por Andrés

Bones Pere,

Estic content de tenir noticies teves, me pensava que ja havies penjat sa canya, a mi me falta poc, menos mal que darrerament he sortit un parell de vegades.
A veure si a sa pròxima sortida te’n duus es «fotógrafo oficial» que per veure aquestes he demanat una ampliació de 5 dioptries a s’òptica, pareix que t’has amagrit, que te dona molta feina s’hereva?
Salut per a tots
Lalo

hace 9 años por Canabuc

Hola Lalo, me vaig posar de costat i vaig agafar aire per dissimular!!!. Crec que hauré de tornar a fer un curset de pesca perquè de cada vegada anam a menys.
Me pareix que es fotògraf oficial està gafat. Ses llampugues dins sa pesquera, barques que passen a 10 m de sa costa amb sa fluixa, arcadias de 7 m agafant canyes velles…. i el millor de tot: en Nadal campió!!!
Esperam les teves sortides.
Una abraçada.

hace 9 años por PERE 74

Hola!!
És la primera vegada que particip al blog i us he de dir que m’agrada molt l’enfocament que es fa sobre la pesca.

He de dir que m’encanta la pesca amb grumeig: oblades, sards, variades, però mirant la pescada d’en PERE74, sobretot pel que fa als sards, me falta molt per arribar al seu nivell.

Per cert, quina esca has utilitzat pels sards? per quina zona vares pescar?

Moltes gràcies i enhorabona!!

hace 9 años por Toni

Espero impaciente sus nuevas entradas sr fotógrafo oficial, según lo que adelanta el amigo Pere tienen que ser de lo más divertidas!!!!

Por favor, no se demore…..

Saludos

hace 9 años por Canabuc

Hola Toni, gràcies però no crec que sigui per tant amb aquestes fotos tan minúscules jajaja!!!!.
Referent a la sortida dir-te que l’esca era en aquesta ocasió el langostino i la zona de pesca ,si mires algunes de les sortides publicades als sards, sabràs que pega per Tramontana. Encara que sards n’hi ha per tota s’illa , el problema es enganar els grossos.
Benvingut al club dels enredosos

hace 9 años por PERE 74

Pereeee, dejame algun sargo para cuando vuelva,que espero que en octubre ya estara la mar un poco mejor para darles caña.
No me puedo conectar cada dia ,estoy incomunicauuu.
Un saludo a todos desde cantabria.
Javi

hace 9 años por javi

Javiiiiii, no seas quejica, ayer me llegaron noticias tuyas y esas si que ponen los dientes largos. Por Pere y el resto de la tropa no padezcas que a lo mas que llegamos es a asustar a las llampugas. A los sargos les dimos de comer a lo vestía, grumeo,langostino,sopa de marisco, así que los tendrás bien creciditos cuando vuelvas.
Recuerdos a la familia y buenas vacaciones.

hace 9 años por Andrés

Pere en las fotos esta escrito, disculpa el enredo y espero no tiraras la cámara, jajajajajaj.
Hoy he recibido unas fotos de Canabuc y tenían el mismo problema que las tuyas, así que he deducido que el problema era de mi forma de descargarlas.Hasta ahora las descargaba directamente al Digikan, ahora como las mandáis con esa nueva maric…de formato si las descargo directamente salen en tamaño bolsillo, por mas avanzar vuelta al sistema tradicional.
Ahora que las fotos están a tamaño normal los peces parecen mas pequeños, no se si con esto perderás algo de fama, pero bueno si quieres ya se como hacerlas pequeñas, jajajajaj
Un abrazo pescador.
El fotógrafo

hace 9 años por Andrés

Hola Abel Krim, disculpas aceptadas hasta que he visto el comentario final mamonazo!!! Lo que tuve que aguantar….. seguro que para engrandecer las tuyas no tienes ningún problema jajaja!!!!
Javi, yo te esperaré. Bueno y el fotógrafo también aunque no quier,a ya que solo da de comer a los peces.
Un saludo.

hace 9 años por Pere74

Leave a comment

Necesitas loguearte para comentar en tu nombre. En otro caso, aparecerás como anónimo.


*